Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çiftine nazar mı değdi?

Ünlü çiftin kavga ettiği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çiftine nazar mı değdi?

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çiftine nazar değdi. Evliliklerinde henüz birinci yılı tamamlamayan çiftin kavga edip konuşmadıkları iddia edildi.



Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin ardından bir kötü haber de Burak Özçivit ile Fahriye Evcen cephesinden geldi. Evliliklerinde henüz bir yılı doldurmayan çiftin birliktelikleri çatırdamaya başladı.



Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çiftine nazar mı değdi?



Akşam Life'ta yer alan habere göre; Aynı evde iki yabancı gibi oldukları konuşulan çiftin ilk sorunları geçen hafta GQ’nun düzenlendiği ödül gecesinde gün yüzüne çıktı. Törende tek başına boy gösteren Özçivit, eşi Fahriye’nin yanında olmamasının nedenini güzel oyuncunun işinin olmasına bağlamıştı.



Hemen sildi



Ancak işin aslı başkaydı. Kavga edip araları bozuk olan Evcen, evinde televizyon başında keyif yapıyordu. Özçivit ise Evcen’in paylaşımı karşısında sinirden küplere binip telefona sarıldı. Bu paylaşım sonrasında çiftin arasında ikinci büyük tartışma yaşandı. Evcen, Instagram Story’den fotoğrafı hemen sildi.



Evcen, televizyon başında



Fahriye Evcen’le araları bozuk olduğu için GQ gecesine tek başına katıldığı konuşulan Burak Özçivit, eşini soranlara “Fahriye’nin işleri var. O yüzden yalnız katılmak durumunda kaldım” demişti. Ancak aynı saatlerde Evcen, televizyon başındaydı.



Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çiftine nazar mı değdi? - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin