Fahrettin Koca’dan adaylık açıklaması. AK Parti milletvekili aday listesinde yer almayan Bakan Koca'dan 'çalışacağız' mesajı

AK Parti milletvekili aday listesinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yer almadı. Bakan Koca'dan adaylıkla ilgili ilk açıklama geldi. Bakan Koca açıklamasında birlik çağrısında bulundu seçimler için 'çalışacağız' mesajı verdi.

Google Haberlere Abone ol
Fahrettin Koca’dan adaylık açıklaması. AK Parti milletvekili aday listesinde yer almayan Bakan Koca'dan 'çalışacağız' mesajı

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde AK Parti Milletvekili aday listesi belli oldu.

Kabinede yer alan 17 Bakandan 15'i aday gösterildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy listede yer almadı.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Cumhur İttifakı'na destek mesajı vererek, “Türkiye Yüzyılı’na yürüyüşümüz kutlu olsun” dedi.

Bakan Koca paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye Yüzyılı Vizyonunu hayata geçirmeye aday kadromuz ilan edildi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk kabinesinde birlikte görev aldığımız değerli bakan arkadaşlarıma seçim bölgelerinde başarılar diliyorum. Bakan ve tüm milletvekili adayı arkadaşlarımla birlikte Sn. Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesi, Cumhur İttifakının başarısı için tüm gücümüzle çalışacağız. Türkiye Yüzyılına yürüyüşümüz kutlu olsun."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin