Fahrettin Altun'dan Ali Babacan'a 'Baykar' tepkisi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Türkiye Kitabı Tanıtımı ve Türkiye Yüzyılı'nda Türkiye Programı"nda konuştu. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın BAYKAR'a yönelik söylemlerine tepki gösteren Altun, "Yerli ve milli girişimcilerimizle gurur duyuyoruz. Tehditlere asla ve asla prim vermiyoruz, kulak asmıyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Fahrettin Altun'dan Ali Babacan'a 'Baykar' tepkisi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İletişim Başkanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen "Türkiye Kitabı Tanıtımı ve Türkiye Yüzyılı'nda Türkiye Programı"nda konuştu.

Altun'un konuşmasından satır başları şöyle:

Küresel barış ve istikrar noktasında merkez aktör haline geldik. Dinamik ekonomimiz sayesinde pozitif ayrıştık. Küresel alanda etkin bir şekilde varlık göstermeyi sürdüreceğiz. Türkiye'nin gerçek hikayesinin anlatılmasına büyük önem veriyoruz.

Bugün, Rusya-Ukrayna Savaşı'nda barış için Sayın Cumhurbaşkanı'mızın ortaya koyduğu gayreti, barış diplomasisini tüm dünya görüyor, takdir ediyor. Türkiye sanayileşmede çok önemli mesafe kat etmiştir. Savunma sanayii ihracatı yapan güçlü bir ülkeyiz.

Yerli ve milli girişimcilerimizle gurur duyuyoruz. Tehditlere asla ve asla prim vermiyoruz, kulak asmıyoruz. Türkiye artık kendi silahını, tankını, helikopterini, İHA'sını üreten güçlü bir ülke konumuna gelmiştir. Bu başarılarımızın Türkiye karşıtlarını rahatsız ettiğini çok iyi biliyoruz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin