Facebook'a girer girmez neden şarjınızın bittiği anlaşıldı. Eski Facebook çalışanından skandal iddia! Meğer bu yüzdenmiş

Facebook’un kovulan çalışanlarından biri skandal bir iddiayı ortaya attı. İddiaya göre uygulamaya girer girmez şarj yüzdenizin düşmesi aslında planlanan bir şeymiş.

Google Haberlere Abone ol
Facebook'a girer girmez neden şarjınızın bittiği anlaşıldı. Eski Facebook çalışanından skandal iddia! Meğer bu yüzdenmiş

Facebook'un yaptığı şeyin bir adına “negatif test" deniyor ve teknoloji şirketlerinin bir uygulamanın özelliklerini test etmek veya bir arayüzü değişiminin nasıl olabileceğini görmek için birinin telefonunun pilini gizlice bitirmesine izin veriyor.

"AZ SAYIDA INSANA ZARAR VEREREK BÜYÜK KITLELERE YARDIM EDEBILIRIZ"

Webtekno'nun haberine göre, Hayward, negatif teste katılmayı reddettiği için Facebook ana şirketi Meta tarafından kovulmuş bir insan. Kendisi, söylediğine göre müdürüne bu testin zararlı olacağını belirtmiş ancak müdür, ‘Az sayıda insana zarar vererek büyük kitlelere yardım edebiliriz’ demiş.

Facebook’un bunu yapıyor olup olmadığı kanıtlanmış değil. Şirketin avukatı da bu iddiaya ithafen “Negatif test tamamen yasaldır ve bataryayı hızlı tüketen bir şey değildir” şeklinde açıklama yapmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin