Facebook, Twitter, Instagram'ı takip et yüzde 30 indirim al! Aras Kargo'dan ilginç bir kasım ayı kampanyası. Kargo gönderilerinde geçerli yüzde 30 indirim hediye edecek

Aras Kargo'nun Facebook, Twitter, Instagram resmi sosyal medya hesaplarını takip etmeye başlayanlara şubeden yapılan bireysel gönderilerde kasım ayına özel yüzde 30 indirim uygulanacak. Öte yandan bir indirim haberi de D'S damat'tan geldi. Yüzde 40 indirim var.

Google Haberlere Abone ol
Facebook, Twitter, Instagram'ı takip et yüzde 30 indirim al! Aras Kargo'dan ilginç bir kasım ayı kampanyası. Kargo gönderilerinde geçerli yüzde 30 indirim hediye edecek

Aras Kargo, sosyal medya takipçilerine indirimli alışverişlerin olduğu kasım ayına özel, kargo gönderilerinde geçerli yüzde 30 indirim hediye edecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında Aras Kargo'nun Facebook, Twitter, Instagram resmi sosyal medya hesaplarını takip etmeye başlayanlara şubeden yapılan bireysel gönderilerde kasım ayına özel yüzde 30 indirim uygulanacak.

Kullanıcılar, duyuru paylaşımının yapıldığı günden itibaren Aras Kargo’nun ilgili sosyal medya hesabına doğrudan mesaj atarak indirim kodlarını alabilecekler.

İndirim, yurt içinde yapılacak tüm standart taşıma ve adrese teslim hizmetlerde geçerli olacak.

D'S damat'tan yüzde 40 indirim

D'S damat, Black Friday için büyük indirim sunuyor.

D'S damat'tan yapılan açıklamaya göre, "Değer Sana" mottosuyla farklı zevklere hitap eden zengin bir koleksiyona imza atan D'S damat, 24-27 Kasım'da geçerli olmak üzere her 4 adet ve üzeri alışverişlere özel yüzde 40 indirim uyguluyor.

D'S damat'ın indirim kampanyası, aksesuar hariç yaz ve kış sezonu ürünlerinde geçerli olacak.

Kalın yünlü ya da kaşe kabanlardan yumuşacık yünlü trikolara, kırışmayan travel ceket ve gömleklerden jogger pantolonlara kadar bir erkeğin her anına hitap eden anahtar parçalara, yüzde 40 indirimle tüm D'S damat mağazalarından ulaşılabiliyor.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin