Facebook sonunda bunu da yaptı

Facebook mesajlarınıza ''Like' butonu geldi.

Google Haberlere Abone ol
Facebook sonunda bunu da yaptı

Facebook her geçen gün yenilenen uygulamalrıyla kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor. Yine yeni bir uygulamasını facebook kullanıcılarına tanıtıyor.



Son günlerde hatta aylarda güncelleme, iyileştirme, özellik gibi cümleler duyunca akla ilk gelen isim Facebook oluyor. Hemen hemen her gün yeni bir özellikle karşımıza çıkan sosyal ağ lideri, bu kez projesini sessizce hayata geçirdi.



Anında sağ yanda beliren “Beğen” butonu. Konuşmalarınıza devam ederken, yazacak bir şey bulamadınız, o an müsait değilsiniz veya gerçekten de karşıdaki kişinin söylediği hoşunuza gitti; artık ne yazsam diye düşünmenize gerek yok! metin yazmadan sağdaki parmaklı ele tıklamanız yeterli.



Kullanıcılar tarafından oldukça beğenilen bu sürpriz, artık partnerleri tarafından kısaltmalara maruz kalmayacaklarına işaret. Kısa bir süre önce Twitter’da olduğu gibi Facebook’un da kapısını çalan Hashtag özelliği, okuyucu ve hemen ardından, yorum yerine fotoğraflı cevap gibi yenilikler, gün geçtikçe daha çok popülerleşiyor.



Sessiz sedasız yeni özelliğini bizlere sunan Facebook, geçtiğimiz günlerde de “Path” uygulamasında görülen özellik ile sadık kullanıcılarının sayısını günden güne arttırmayı başarıyor.">iOS ve Android mobil işletim sistemlerinde rastlanılan değişiklik, mesajlaşmalar anında sağ yanda beliren “Beğen” butonu. Konuşmalarınıza devam ederken, yazacak bir şey bulamadınız, o an müsait değilsiniz veya gerçekten de karşıdaki kişinin söylediği hoşunuza gitti; artık ne yazsam diye düşünmenize gerek yok! metin yazmadan sağdaki parmaklı ele tıklamanız yeterli.



Kullanıcılar tarafından oldukça beğenilen bu sürpriz, artık partnerleri tarafından kısaltmalara maruz kalmayacaklarına işaret. Kısa bir süre önce Twitter’da olduğu gibi Facebook’un da kapısını çalan Hashtag özelliği, okuyucu ve hemen ardından, yorum yerine fotoğraflı cevap gibi yenilikler, gün geçtikçe daha çok popülerleşiyor


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin