'Facebook Self Servisi' ile finalist oldu

GSMA Ödülleri 2014’ün finalistleri açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
'Facebook Self Servisi' ile finalist oldu

Vodafone Türkiye, GSM sektörünün Oscar’ları olarak bilinen GSMA Global Mobil Ödülleri 2014’te En İyi Mobil Müşteri Hizmeti dalında finalist oldu. 



Vadafone açıklamasına göre, GSM dünyasının uluslararası arenadaki en prestijli ödüllerinden olan GSMA Global Mobil Ödülleri, 25 Şubat'ta Barselona'da gerçekleştirilecek törenle sahiplerine kavuşacak. 19 yıldır devam eden GSMA Ödülleri, bu yıl da GSMA Dünya Mobil Kongresi kapsamında sahipleriyle buluşacak. Vodafone Türkiye, 24-27 Şubat tarihleri arasında Barselona'da düzenlenecek GSMA Dünya Mobil Kongresi'ne her yıl olduğu gibi bu yıl da katılarak dijital dönüşüm vizyonuyla geliştirdiği yenilikçi teknoloji ve hizmetleri tanıtacak.



GSMA tarafından En İyi Mobil Müşteri Hizmeti dalında finalistliğe değer bulunan Vodafone "Facebook Self Servis" uygulaması, 2000 yılında kurulan ve Vodafone Türkiye bünyesinde inovatif teknolojiler geliştiren Ar-Ge merkezi Oksijen'in bir ürünü. Son üç yıldır Vodafone Grubu'nun 'Global İnovasyon Merkezi' olarak faaliyetlerini sürdüren Oksijen'in mühendislerinin geliştirdiği "Facebook Self Servis", müşteri deneyiminde çıtayı sürekli yükseltmeye odaklı markanın, abonelerine hayatı kolaylaştırma vizyonunun yansıması olarak Vodafone'lularla buluşuyor.



Oksijen'in inovasyonu olan "Facebook Self Servis" uygulaması sayesinde Vodafone'un bireysel aboneleri, sosyal medya platformu Facebook üzerinden hatlarıyla ilgili işlemleri kolay, hızlı ve ücretsiz yapabiliyor. Facebook Self Servis'le klasik müşteri hizmetleri kanalları üzerinden yapılan abonelik işlemlerinin tümü Facebook üzerinden tek tıkla, güvenli şekilde gerçekleştirilebiliyor. Vodafone Türkiye'nin Ar-Ge merkezi Oksijen, GSMA Global Mobil Ödülleri 2014 finalistliğiyle, yazılım inovasyonu ve müşteri hizmetleri operasyonlarındaki başarısını uluslararası arenada, alanında en büyük isimlerin yarışacağı platforma bir kez daha taşımış oldu.



- "Türkiye mobil iletişim sektörünün ufkunu genişletiyoruz"



Açıklamada görüşlerine yer verilen Oksijen Genel Müdürü Murat Ekşioğlu, Vodafone Türkiye olarak daha iyi bir gelecek için iletişim teknolojileriyle Türkiye’de herkese ilham vermeyi hedeflediklerini belirtti. 2000 yılından beri teknoloji üreten Oksijen'in, bu vizyonla Vodafone'un tüm dünyadaki operasyonlarına inovasyon üretmek üzere "Global İnovasyon Merkezi" sıfatıyla faaliyet gösterdiğini ifade eden Ekşioğlu, şunları kaydetti:



"Vodafone Türkiye çatısı altında teknoloji üretirken global birikimimizi kullanıyoruz ve yine global partnerlerimize en yeni mobil teknolojileri sunmaya çalışıyoruz. Vodafone Türkiye’nin dünyaya açılan penceresi olarak Türkiye mobil iletişim sektörünün ufkunu genişletiyoruz. Türkiye’nin dijital dönüşümüne katkıda bulunma misyonumuzla Vodafone abonelerinin memnuniyetini sağlamak üzere geliştirdiğimiz Facebook Self Servis uygulamamızın, uluslararası arenada en büyük ve prestijli GSM sektörü ödülü olan GSMA Global Mobil Ödülleri 2014’te takdir görmesi bizi gururlandırıyor. Bu vesileyle Vodafone Türkiye ve OKSİJEN markalarıyla kayıtsız şartsız müşteri memnuniyeti hedefiyle teknolojiye ve inovasyona yaptığımız yatırımları sürdürmeye devam edeceğiz."



AA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin