!f İstanbul Festivali 2016 reklam filmi yayınlandı

!f 2016 Reklam Filmi “!f İstanbul birleştiriyor!” yayında!

Google Haberlere Abone ol
!f İstanbul Festivali 2016 reklam filmi yayınlandı

İş Bankası Maximum Kart partnerliğinde düzenlenecek 15. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin 2016 Reklam Filmi yayında! Festivalin“!f İstanbul birleştiriyor!” adlı kampanyasının yüzü de olan film, Türkiye’nin önde gelen ajanslarından Rafineri ve prodüksiyon şirketi Spark Film ortaklığıyla çekildi.



Ciliv: “Yeni olasılıklara kapı açabilmek için !f İstanbul”



!f İstanbul Festivali 2016 reklam filmi yayınlandı
!f İstanbul yönetmeni Serra Ciliv kampanyanın çıkış noktasını şu sözlerle anlattı: “!f İstanbul, 15 yıl önce, birbirimizin hikâyelerini dinlemek, olduğumuz gibi kabul görmek ve bu sayede yeni olasılıklara kapı açabilmek üzerine kuruldu. Filmlerle, müzikle ve diğer etkinliklerle ortak olanın üzerinden birleşebileceğimiz bir alan yaratmayı amaçladık. 15. yılımızda da bunu hatırlatmak istedik ve “!f İstanbul birleştiriyor” dedik; tanıtım filminin güçlü sinematografik dili de bu duygumuzu ifade ediyor.” Yaratıcı yönetmenliğini Ayşe Bali’nin üstlendiği, yaratıcı ekibinde Kerim Gürsel, Sezer Üstungel ve Resul Geniş’in yer aldığı “!f İstanbul Birleştiriyor!” filmi, Cansu Boğuşlu yönetmenliğinde ve Tamer Üner yapımcılığında, Spark Film tarafından çekildi. Ayşe Bali’nin seslendirdiği filmin görüntü yönetmenliğini David Griffiths, müziklerini Tufan Aydın üstlenirken, post prodüksiyonu MOJO tarafından yapıldı.

 



15. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin biletleri  5-7Şubat tarihlerinde İstanbul için, 19 - 21 Şubat tarihlerinde de Ankara ve İzmir için biletix’te % 10 indirimle ön satışa çıkacak.



İşte o reklam filmi:

"!f İstanbul Festivali 2016 reklam filmi yayınlandı" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin