Ezhel: Rap’i bırakıyorum, hukuk okuyacağım

Rap şarkıcısı Ezhel, hakkında “Uyuşturucu” suçlamasıyla açılan davaya Instagram hesabından paylaştığı esprili hikayelerle yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Ezhel: Rap’i bırakıyorum, hukuk okuyacağım

“Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek ve bulundurmak” suçlamasıyla 2 yıldan 5 yıla kadar hapsi istenen Ezhel, Ankara şivesiyle konuştuğu hikayelerinde “Millet birbirini kesiyor ben karıncayı incitmedim daha. O kadar olay oluyor o zaman neredesiniz ya. Adalete en çok ihtiyaç duyduğumuz zaman neredesiniz ya? Rap’i bırakıyorum, hukuk okuyacağım.” dedi.



Ezhel’in hikayelerinde esprili bir şekilde yansıttığı tepkisi şöyle:



“Bu çocuk size ne yaptı? Şekerlik yaptı, şirinlik yaptı. Şarkılar, türküler söyledi bu çocuk. Bana bir de zehir taciri muamelesi… Millet birbirini kesiyor ben karıncayı incitmedim daha. O kadar olay oluyor o zaman neredesiniz ya. Adalete en çok ihtiyaç duyduğumuz zaman neredesiniz ya? Rap’i bırakıyorum, hukuk okuyacağım. Bu karanlık bu yozlaşmış düzeni hep beraber sanatla bir gün değiştireceğiz, o zamana kadar kolay gelsin. O değil de her gazetede ismimiz var ha, parasınız versen böyle reklam yaptıramazsın!” 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin