Ezgi Başaran: Çayı da demledik bekliyoruz

Can Dündar'a bir destek de Radikal Yayın Yönetmeni'ninden...

Google Haberlere Abone ol
Ezgi Başaran: Çayı da demledik bekliyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TRT'de katıldığı canlı yayında Can Dündar'ı, "Bunların derdi Türkiyenin imajına gölge düşürmek. Bunu özel haber olarak yapan kişi de bunun bedelini ağır ödeyecek öyle bırakmam onu” sözleriyle tehdit etmesine gazetecilerin tepkisi sürüyor.



Manşetten yayınladığı MİT Tırlarında silah bulunduğu yönündeki haberi nedeniyle hükümetin ve Cumhurbaşkanı'nın hedefi haline gelen Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can DÜndar'a bir destek de Radikal Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda sitenin yazarı Ezgi Başaran'dan geldi.



Bugünkü köşesinde 'Tehdit etmeden güzel güzel aydınlatın bakalım' başlıklı bir yazı kaleme alan Başaran, devlete sorduğu sorularla kısa sürede Twitter'da TT (trending topic) listesine girdi.



Başaran sorularını sıraladıktan sonra yazısını meydan okuyarak sona erdirdi: 



“Öyle kolay kolay bırakmayız.”



Çayı da demledik, bekliyoruz.



İşte, Başaran'ın bugünkü yazısı:



"Çok basit sorular soruyorum. Çünkü, sevgili devletim, benimle senin aranda çok basit bir anlaşma var. Sen bir hukuk devleti gibi değil de, bir çete gibi davranmaya başlarsan, o anlaşmayı bozmuş olursun.



Adım adım, sakin sakin gidelim sevgili devletimin akıllı insanları.



Siz Suriye krizi çıktığından beri ne diyordunuz? Biz Suriye’ye sadece ilaç ve gıda yardımı yapıyoruz.



Fakat oradan haberler geliyordu, orada savaşan gruplardan, oradaki gazetecilerden, uluslararası basından ve sivil toplum örgütlerinden: Türkiye silah gönderiyor."



Yazının tamamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin