‘Ezel’ ve 'Behzat Ç' karakterleri yeniden karşımızda.. Nasıl mı?

Türk dizilerinin ünlü iki karakteri yeniden canlandırıldı.

Google Haberlere Abone ol
‘Ezel’ ve 'Behzat Ç' karakterleri yeniden karşımızda.. Nasıl mı?

İlk yerli savaş oyunu olan Zula, karakterlerini seçerken Türk dizilerinden etkilendi. Ezel ve Behzat Ç karakterleri sanal alemde bir kez daha hayat buldu.



Oyunun en ilgi çeken tarafı karakterlerin Türk dizilerindeki oyunculara benzemesi. Aynı Kenan İmirzalıoğlu ve Behzat Ç.’yi andıran karakterleri seçerek oyuna başlayabiliyorsunuz. İmirzalığlu’na benzeyen karakter oyunda Demir adını alıyor.



"DİZİLERDEN ESİNLENDİK"



‘Ezel’ ve 'Behzat Ç' karakterleri yeniden karşımızda.. Nasıl mı?
Lokum Games Yöneticisi Ahmet Avcı, Zula oyunundaki karakterleri geliştirirken Türk dizilerinden esinlendiklerini söylüyor. Avcı, “Bu sanatçılarla bir anlaşma yapmadık. Karakterler onları andırıyor ama genel Türk tipini de yansıtıyorlar. Türk oyuncular bu tarz oyunlarda hep çekik gözlü ya da Avrupalıya benzeyen karakterleri seçmek zorunda kalyordu onlara bize benzeyen karakterleri seçme şansı tanıdık” diyor.

Oyun her bakımdan yerli. Geçtiği mekanlar tanıdık. Üsküdar Sokakları, Safranbolu, Gaziantep Mülteci Kampı... Haritalarında coğrafyamıza ait birçok detay var. Tanıdık mekanlarda rakip takımla çatışma düşüncesinin yanı sıra globalde de yayın yapacak olan bir oyunda Türkiye’den çeşitli mekanların yer alması heyecan verici.



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin