Ezel Akay'dan 10 yıl sonra sinema filmi!

Ünlü yönetmen, 'Dokuz Kere Leyla' adlı komedi filmiyle sinemaya dönüş yapıyor.

Google Haberlere Abone ol
Ezel Akay'dan 10 yıl sonra sinema filmi!

Ezel Akay, başrollerinde Uğur Yücel ve Demet Akbağ’ın oynayacağı; ‘Dokuz Kere Leyla’ adlı komedi filmi ile sinemaya dönüş yapıyor.



Contact Film Works ile Mars Media ortak yapımı, özellikle kadın izleyicileri içten gülümsetecek, komedi filmi  Dokuz Kere Leyla filminin tüm hazırlıkları tamamlandı; çekimlere önümüzdeki Aralık ayında başlanması planlanıyor.



Fimin başrol oyuncuları Uğur Yücel ve Demet Akbağ kesinleşti. Diğer roller için ise alternatifli liste olarak, Settar Tanrıöven, Zafer Algöz, Cengiz Bozkurt, Serhat Bulut, Fırat Tanış, Bülent Emin Parlak, Hüseyin Köroğlu, Şahin Irmak, Erdem Yener, Aylin Kontente, Gonca Vuslateri ve İrem Sak gibi ünlü oyuncuların yer alması planlanıyor.



Dokuz Kere Leyla filminin konusuna gelince; Yıllar süren öyle böyle mutlu olmayan evliliğin ardından Leyla ve Adem çoğu Adem ve bir çok Leyla gibi bir çıkmazın içindedir. Leyla iyidir hoştur da, bu evlilik denen şey her ne hikmetse bir yerde tıkanıverir. E gönül bu.. Heyecan ister, heves ister. Adem’in gönlü de ahir ömründe birazcık çarpmasın mı? Adem de ne yapsın, Nergis’e aşık olur. Ah o Nergis! Dünyada tek! Biricik! İnsanın aklını başından alan güzelliği… Dünyadaki tek gerçeği kendi olan Nergis ise asla alternatif bir hayatı istemez.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin