EYT çözüldü, EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak hangi partiden milletvekili adayı oldu: Emek ve alın teri mücadelesinde Allah utandırmasın. Gönül Boran Özüpak kimdir?

Milyonlarca EYT mağdurunun haklarını yıllarca savunan ve EYT düzenlemesinin gündeme gelmesinde büyük rol oynayan EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak milletvekili aday adayı oldu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özüpak, "Emek ve alın teri mücadelesinde Allah utandırmasın" ifadelerini kullandı. İşte Gönül Boran Özüpak'ın aday olduğu parti.

EYT çözüldü, EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak hangi partiden milletvekili adayı oldu: Emek ve alın teri mücadelesinde Allah utandırmasın. Gönül Boran Özüpak kimdir?

Milyonlarca EYT mağdurunun haklarını yıllarca savunan ve EYT düzenlemesinin gündeme gelmesinde büyük rol oynayan EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak milletvekili aday adayı oldu.

Sosyal medya hesabından milletvekili adaylığı ile ilgili bird açıklama yapan Özüpak, "Emek ve alın teri mücadelesinde Allah utandırmasın" sözleri ile açıklamasını bitirdi.

Gönül Boran Özüpak yu ifadeleri kullandı: 

"Değerli kadardaşlarım, arkadaşlarım, dostlarım, akrabalarım, kardeşlerim, kıymetli büyüklerim; Yıllardır verdiğimiz hak mücadelemizin meşakkatli yolunda Var olup, Bir olup, Birlik olup, Beraber olup hiç te kolay olmayan uzun bir süreçte kısmen de olsa büyük bir kazanım sağladık. Tarih yazdık mücadelemizde.

Asla işimiz siyaset değil, siyaset zeminimizin çözüm mercii olduğu hassasiyetiyle dik durduk, eğilmedik birlikte başardık. Bitti mi ? Bitmedi! Mücadele azmimiz davamıza inancımızla, davamız bizi nerde istiyorsa orda olacağız dedik. Bitmeyen mağduriyetlerin çözümlerine Yüce Meclis'imizde ortak olmak adına EYT Federasyonumuza bağlı dernek başkanlarımızla alınan ortak kararla aday adaylığımın basın açıklaması davetini sunmaktan onur duyarım. Bildiğim tek şey; haklılığında yılmadan, pes etmeden mücadele etmektir. Emek ve alın teri mücadelesinde Allah utandırmasın. Sevgi ve saygılarımla."

EYT Federasyonu Başkanı Özüpak, 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'nde CHP'den İstanbul 2. Bölge'den aday adayı olduğunu açıkladı.

 

GÖNÜL BORAN ÖZÜPAK KİMDİR?

Gönül Boran Özüpak 1974 yılında dünyaya geldi.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olanGönül Boran Özüpak, 25 yıldır özel bir firmada pazarlama sorumlusu olarak görev yapmaktadır.

Gönül Boran Özüpak 2015 yılından bu yana da EYT Derneği'nin başkanlığını görevindedir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin