Eylül'e kadar ekranda olmayacak

Kanalın moda programının yayınına bir süreliğine ara veriliyor.

Google Haberlere Abone ol
Eylül'e kadar ekranda olmayacak

Kanal D ekranlarında 4 sezondur yayınlanan, sunuculuğunu ve yorumculuğunu Cengiz Abazoğlu'nun yaptığı moda programı 'Bana Her Şey Yakışır' Eylül ayına kadar ekranda olmayacak. 



Programın yapım şirketi Erdi Yapım'dan yapılan açıklamada; bu kararın Kanal D ile ortak bir kararla alındığı ve yeni sezonda yenilenen formatı ile yeniden akranlarda olacağı ifade edildi.



Erdi Yapım'dan yapılan açıklama şu şekilde:



"Kanal D ekranlarında 650 bölüm yayınlanan ve Türkiye’de ilkleri başararak yurt dışına satılan ilk Türk formatı olan 'Bana Her Şey Yakışır’a Eylül ayında yeniden ekrana gelmek üzere kanalla karşılıklı olarak yaptığımız görüşmeler sonrasında ara verilmiştir.



4 yıl önce bir ilke imza atarak kendi oluşturduğumuz format Kanal D yönetiminin programımıza verdiği büyük destekle tam 650 bölüm aralıksız yayınlandı. Bu süreçte 'Bana Her Şey Yakışır' 580 bölümünde yayınlandığı saat diliminde birinci olmuştur. Programımız yeni sezonda yenilenmiş haliyle tekrar Kanal D ekranında olacaktır. Şu anda Avrupa’da; Fransa, Almanya, Rusya olmak üzere 34 dünya ülkesinde yayınlanan Türk formatı Bana Her Şey Yakışır’ın ekranlarda olduğu sürece bizden desteğini esirgemeyen Kanal D yönetimine ve tüm izleyicilerimize teşekkür ederiz. Yeni sezonda yepyeni sürprizlerle dolu bir Bana Her Şey Yakışır’da tekrar buluşmak üzere şimdilik hoşçakalın"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin