Exxen’e nasıl üye olunur? Exxen spor paket fiyatları ne kadar? Exxen nasıl izlenir?

Acun Ilıcalı’nın dijital yayın platformu olan Exxen, UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayın haklarını satın aldı. Bunun üzerine ise futbol severler Exxen için paket fiyatlarını araştırmaya başladı. Yurt genelinde binlerce kişinin üye olduğu Exxen platformu, liglerin yayın haklarının satın alınmasıyla tekrar gündeme geldi. Peki, Exxen’e nasıl üye olunur? Exxen paket fiyatları ne kadar?

Google Haberlere Abone ol
Exxen’e nasıl üye olunur? Exxen spor paket fiyatları ne kadar? Exxen nasıl izlenir?

Bu yılın başında yayın hayatına başlayan televizyoncu Acun Ilıcalı’nın ücretli dijital platformu olan Exxen, liglerin yayın haklarını satın aldı. Exxen’in yayın haklarını satın aldığı UEFA Şampiyonlar Ligi, Konferans Ligi ve Avrupa Ligi maçlarını yayınlayacak. Bunun üzerine ise birçok futbol sever, Exxen üyeliği için araştırma yapmaya başladı. Peki, Exxen maç paketi fiyatları ne kadar?

EXXEN’E NASIL ÜYE OLUNUR?

Exxen’e nasıl üye olunur? Exxen spor paket fiyatları ne kadar? Exxen nasıl izlenir?

  • Exxen'e üye olmak için kullanıcıların yapması gereken https://www.exxen.com/tr adresine girerek üyelik oluşturmak.
  • Açılan sayfada; Ad Soyad, E-Posta bilgilerini yazarak ücretsiz deneme sürümüne ulaşabilirsiniz. Ücretsiz Deneme Sürümü, EXXEN’e yeni üyelikler için geçerlidir.
  • Ayrıca Google Play ve App Store mağazalarından Exxen'i indirip aboneliğinizi başlatabilirsiniz. Exxen TV’yi şu anda televizyonunuza indiremiyorsunuz.

 

EXXEN’DE NASIL MAÇ İZLENİR?

Exxen’e nasıl üye olunur? Exxen spor paket fiyatları ne kadar? Exxen nasıl izlenir? - Resim : 2

  • Exxen ile UEFA Süper Lig maçlarını izlemek için öncelikle exxen.com sitesine giriş yapmanız, ardından ana sayfada gördüğünüz "Adı Soyadı" ve "E-Posta Adresi" alanlarına bilgilerinizi yazmanız gerekiyor.
  • Sonraki aşamada karşınıza gelen kısımlara şifre ve telefon numarası girerek, üyelik sözleşmesini de kabul edin ve "Devam Et" butonuna tıklayın.
  • Sonraki aşamada "EXXENSPOR" üyelik başlığı altında bulunan "İncele" butonuna tıklayın.
  • Ardından reklamlı ve reklamsız olmak üzere iki seçenek arasından istediğinizi seçin. Burada bilmeniz gereken en önemli nokta; EXXENSPOR kampanyası kapsamına girmek için sezonluk paketlerden birini tercih etmeniz gerektiğidir. Dolayısıyla 12 aylık taahhüt vermeyi kabul etmiş oluyorsunuz.

EXXEN MAÇ PAKETİ ÜYELİK ÜCRETLERİ

Exxen’e nasıl üye olunur? Exxen spor paket fiyatları ne kadar? Exxen nasıl izlenir? - Resim : 3

  • Exxen’in yaptığı açıklamaya göre, UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını kapsayacak olan spor paketi, ek pakete ilave olarak 24,90 TL ile izlenebiliyor.
  • Exxen + spor aylık ücreti, reklamlı olarak 34,80 kuruş olacak.
  • Exxen + spor paketini reklamsız olarak izlemek isteyenler ise ayda 44.80 TL ödeme yaparak paketten yararlanabilecek.
  • Exxen, taahhütsüz aylık caymalı paket ise 59,80 kuruş olarak sunuluyor.
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin