Exxen iki yeni programını daha açıkladı! Hangi ünlü isimler platformda yer alacak?

1 Ocak 2021'de yayına başlayacak Acun Ilıcalı'nın yeni dijital platformu Exxen, yeni dizi ve programlarının duyurularını arka arkaya yapmaya devam ediyor. İki yeni program daha açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Exxen iki yeni programını daha açıkladı! Hangi ünlü isimler platformda yer alacak?

Acun Ilıcalı'nın yeni dijital platformu Exxen, yayın hayatına başlamak için gün sayıyor. 1 Ocak'ta izleyiciyle buluşacak olan Exxen'in yapımları da art arda açıklanmaya devam ediyor.

Enis Arıkan Exxen'de

Ünlü oyuncu ve sunucusu Enis Arıkan, Exxen'de sevenleriyle buluşacak. Exxen sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, "@EnisArikan ile kendinizi eğlencenin tam ortasında bulacaksınız! Bol kahkaha garantisi de bizden" ifadeleri kullandı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Exxen (@exxen)'in paylaştığı bir gönderi

Ünlü oyuncu Enis Arıkan ise, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma, "Çok heyecanlıyız!!! 01.01.2021’de @exxen ‘deyiz!. 🧿 emojileriniz bekliyorum..." notunu düştü.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Enis Arıkan (@enisarikan)'in paylaştığı bir gönderi

Kirli Çamaşırlar Exxen'de!

Exxen'de duyurulan bir diğer program ise Kirli Çamaşırlar oldu. Ünlü YouTuber Orkun Işıtmak'ın sunacağı program için yapılan duyuruda, "Cesaret edemediğiniz her şey #KirliÇamaşırlar programında sorulacak… 🤭 🧺 #KirliÇamaşırlar #EXXEN’de!" ifadeleri kullanıldı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Exxen (@exxen)'in paylaştığı bir gönderi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin