Evlilik teklifi ölümle sona erdi. Bozcaada'da romantik evlilik teklifi ölümle bitti: 30 metre yüksekten düştü, 45 dakika kalp masajı yapıldı ama....

Bozcaada'da yaşanan korkunç olayın detayları ortaya çıktı. 39 yaşındaki Yeşim Demir Polente Burnu'nda 30 metre yükseklikten düşerek hayatını kaybetmişti. Demir'in erkek arkadaşı Nizamettin Gürsu'nun romantik bir evlilik teklif etmek için Polente Burnu'na geldikleri, evlilik teklifi sırasında olayın gerçekleştiği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Evlilik teklifi ölümle sona erdi. Bozcaada'da romantik evlilik teklifi ölümle bitti: 30 metre yüksekten düştü, 45 dakika kalp masajı yapıldı ama....

İstanbul'da bir reklam ajansında çalışan 39 yaşındaki Yeşim Demir Bozcaada'daki Polente Burnu'nda 30 metrelik uçurumdan düşerek hayatını kaybetmişti. Kahreden olayın detayları ortaya çıktı, kazanın evlilik teklifi için gittikleri yerde meydana geldiği öğrenildi.

Yeşim Demir ile erkek arkadaşı Nizamettin Gürsu tatil için geçtiğimiz hafta Çanakkale Bozcaada'ya gelerek bir otele yerleşti. Demir'e romantik bir evlilik teklifi yapmak isteyen Gürsu, gün batımının en güzel gerçekleştiği yerlerin başında gelen Polente Burnu'nu seçti. Ancak romantik plan acı bir olayla son buldu.

BİR ANDA ÇIĞLIK SESİ YÜKSELDİ

Gün batımını izleyen çift, alkol almaya başladı. İddiaya göre Nizamettin Gürsu, arabaya giderek piknik malzemelerini almak istedi. Bir anda çığlık sesi duyan Gürsu, sevgilisinin düştüğünü gördü. 

Yeni Asır'ın haberine göre Gürsu'nun olay yerine çağırdığı sağlık ve jandarma ekipleri, metrelerce aşağıya inerek genç kadına müdahale etti. Ekiplerin 45 dakika boyunca kalp masajı yaptığı Yeşim Demir, kurtarılamadı. Olay sonrası ifade için karakola götürülen Gürsu'nun, "Gün batımında ona evlilik teklif etmek istiyordum. Romantik bir anımız olsun diye orayı seçtim. Biraz alkol aldık. Her şey bir anda oldu" dediği öğrenildi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin