Evlilik tarihi beklenirken, ayrılık haberi geldi! Bestemsu Özdemir ile Serkan Mehmet Durdu aşkında kötü son

31 Aralık'ta sevgilisi Mehmet Durdu'dan evlilik teklifi alan Bestemsu Özdemir cephesinde flaş bir gelişme yaşandı. Evlenmesi beklenen Bestemsu Özdemir ve Mehmet Durdu, ayrılık kararı aldı. Ünlü çiftin ayrılığı magazin gündemine bomba gibi düştü. İkiliden konuya ilişkin açıklama gelmedi.

Google Haberlere Abone ol
Evlilik tarihi beklenirken, ayrılık haberi geldi! Bestemsu Özdemir ile Serkan Mehmet Durdu aşkında kötü son

Bir süredir Mehmet Durdu ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir, sevgilisinden beklediği evlilik teklini 31 Aralık'ta aldı. Mehmet Durdu'nun teklifi karşısında gözyaşlarına hakim olamayan ünlü oyuncu, o anları da "Evet' dedim" notuyla sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

DÜĞÜN YERİNE AYRILIK HABERİ GELDİ

Nikah masasına oturması beklenen ikiliden ayrılık haberi geldi. Ünlü çift, sosyal medyada yer alan birlikte çekilen fotoğraflarını kaldırdı. Durdu'nun Özdemir'i takipten çıkması da 'ayrılık' haberlerini doğruladı. Ayrılığın ardından ikiliden herhangi bir açıklama gelmedi.

Özdemir, evlilik teklifi almasının ardından "Aslında tekliften sonra bir şey değişmedi. Şu an sadece evlilik tarihini ve yerini konuşuyoruz. Tarihleri ve yeri netleştirmeye çalışıyoruz" şeklinde konuşmuştu.

Etiketler Bestemsu Özdemir
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin