Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm yayınlandı: Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm izle FOX TV

Fox TV ekranlarının en beğenilen dizileri arasında yer alan Evlilik Hakkında Her Şey, 8. Bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Her hafta Salı günü FOX ekranlarında izleyici il buluşan yapımın başrollerinde Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya ve Sumru Yavrucuk gibi başarılı isimler yer alıyor. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 8. Bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için bölüm linkini haberimize ekledik. İşte Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm izleme linki!

Google Haberlere Abone ol
Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm yayınlandı: Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm izle FOX TV

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 8. Bölümü ile ekranlara geldi. Evlilik Hakkında Her Şey dizinin yayınlanan son bölümünde; Sergen’den sorunsuz bir şekilde boşanmak için gerekli her şeyi halleden Azra, bu sırada Yıldırım’a sürpriz bir ziyarette bulunuyor. Aynı zamanda Koray da, Melisa’yı kontrol edebilmek için yeni bir yöntem buluyor. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölümde ne oluyor? İşte Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm izleme linki!
 
EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 7. BÖLÜMDE NE OLDU?

Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm yayınlandı: Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm izle FOX TV

Ailesine boşanacağını söylemeye hazırlanan Azra’nın aniden değişen kararı merak konusudur. Duruma en çok Yıldırım ve Sanem bozulurken, Sergen son anda dağılmaktan kurtulan evliliğine sıkı sıkı tutunmaya kararlıdır.

Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm yayınlandı: Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm izle FOX TV - Resim : 2

Bu esnada oğlu Eren’in okul gösterisinde ünlü şarkıcı Melisa Tercan ile karşılaşan Azra, yeni müvekkiliyle tanıştığından habersizdir. Miray’ın hayatına sızmış olan Jale ise Azra ve Sergen’in boşanmayacağını öğrenince deliye döner.

Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm yayınlandı: Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm izle FOX TV - Resim : 3

Azra’nın hayatını zorlaştıracak yeni bir planın adımını atar. Bu sırada Cevher Hukuk’un devir işlemleri için Arsen Hukuk’a gelen Çolpan zor anlar yaşayacaktır. Sanem ve Ural, Eylül’ün sakladığı gerçeğin peşindeyken beklenmedik biriyle karşılaşırlar.

Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm yayınlandı: Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm izle FOX TV - Resim : 4

Sergen ise karısıyla arasının düzeliyor olmasından memnun, hayatı eski düzenine kavuşacak diye ümitlidir. Bu yüzden hayatından tümüyle çıkarmak istediği Jale ise daha da öfkelenerek intikam konusunda kararlı adımlar atacaktır. Bu esnada Azra’nın Sergen’e hazırladığı büyük sürpriz ise her şeyi değiştirecektir...
 
EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 8. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm yayınlandı: Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm izle FOX TV - Resim : 5

Sergen’den problemsiz bir şekilde boşanabilmek için gerekli tüm evrakları tamamlayan Azra, Yıldırım’a sürpriz bir ziyarette bulunur.

Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm yayınlandı: Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm izle FOX TV - Resim : 6

Bu esnada Koray, Melisa’yı kontrol altında tutabilmek için yeni bir taktiğe başvuracaktır. Durum karşısında eli kolu iyice bağlanan Melisa’nın tek çıkış yolu olan Azra’yla buluşması daha da zorlaşır.

Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm yayınlandı: Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm izle FOX TV - Resim : 7

Eylül’ün sırrı ile ilgili yeni bir ipucu bulan Sanem, Ural’la yeni bir maceraya atılır. Bu sırada emeklilik hayatına adapte olmaya çalışan Çolpan, Yıldırım’dan beklenmedik bir teklif alır.

Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm yayınlandı: Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm izle FOX TV - Resim : 8

Azra, kararlı adımlarla boşanma yolunda ilerlerken kendisini bekleyen kötü sürprizlerden habersizdir.

Evlilik Hakkında Her Şey 8. bölüm FULL İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin