Evlilik Hakkında Her Şey 6. Bölüm izle: Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölüm yayınlandı

Evlilik Hakkında Her Şey, FOX TV ekranlarında her hafta Salı günü izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı ve Gökçe Eyüboğlu gibi isimlerin yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey’in 6. Bölümünde; Yıldırım ve Azra arasında eski defterler açılırken, Sergen ise Azra’yı kaybetme korkusuyla iyice kontrolden çıkıyor. İşte Evlilik Hakkında Her Şey 6. Bölüm izleme linki!

Google Haberlere Abone ol
Evlilik Hakkında Her Şey 6. Bölüm izle: Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölüm yayınlandı

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Sarp Akkaya ve Yiğit Kirazcı gibi başarılı isimlerin yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey, yeni döneme iddialı bir giriş yaptı. Başarılı oyuncu kadrosu ve ilgi çeken konusuyla izleyiciden tam puan almayı başaran Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, her hafta Salı günü FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. 6. Bölümü ile ekranlara gelen dizinin izleme linkini, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için haberimize ekledik. İşte Evlilik Hakkında Her Şey 6. Bölüm izleme linki!
 
EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 5. BÖLÜMDE NE OLDU?

Günay ailesinin üzerine bomba gibi düşen Saklı Oda skandalı herkesi derinden sarsmıştır. Azra, yıllarca işi gereği karşılaştığı durumlardan birinin içinde kendini bulmanın acısını yaşarken kocasının sırlarının peşine düşer. Müvekkili Süreyya hanım da beklenmedik şekilde bu sürece dahil olur.

Evlilik Hakkında Her Şey 6. Bölüm izle: Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölüm yayınlandı

Bunun yanı sıra, böylesine hassas ve zayıf olduğu bir zamanda Yıldırım’a yakın durmak istemese de ikili arasında bazı yüzleşmelerin yaşanması kaçınılmazdır. Songül’ü anlaşmaya ikna etmek isteyen Alpay, Songül’le yüzleşecek fakat bu buluşma hiç beklenmedik bir noktaya varacaktır. Sergen ise yaşananların acısı ve Azra’yı kaybetme korkusuyla en yakın tehdit olarak gördüğü Yıldırım’ın üzerine gider.

Evlilik Hakkında Her Şey 6. Bölüm izle: Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölüm yayınlandı - Resim : 2

Bu esnada Ural’ın yapacağı bir teklif Sanem’i kararsız bırakacaktır. Çolpan’ın gizlediği bir başka gerçek ortaya çıkarken, Faruk’un bir itirafıyla aralarındaki ilişki yeni bir boyut kazanacaktır. Üç kız kardeşin yaşadıklarından uzaklaşmak isterken atıldıkları bir maceranın sonunda ise Azra’yı en büyük kâbusu beklemektedir.
 
EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 6. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Evlilik Hakkında Her Şey 6. Bölüm izle: Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölüm yayınlandı - Resim : 3

Azra, Sergen ve Jale’yle konuşmasından sonra yaşadıklarıyla yüzleşmeye çalışırken durumu çocuklarına yansıtmamak için olağanüstü bir çaba sarf edecektir. İş gereği Sergen’le bir arada çalışmak mecburiyetinde kalınca her şey onun için daha da zor bir hal alır. Bu esnada Azra’nın ailesinin peşine düşen Jale, Miray’a yaklaşacaktır.

Evlilik Hakkında Her Şey 6. Bölüm izle: Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölüm yayınlandı - Resim : 4

Yıldırım’la Azra arasında geçmiş defterler açılmaya devam ederken karısını kaybetmek üzere olduğunun farkında olan Sergen artık tepkilerini kontrol edemeyecektir. Çolpan, iflasın eşiğindeyken Cevher Hukuk için tek çıkış yolunun Berksoy davası olduğunun farkındadır. Annesinin durumunu geç de olsa öğrenen Azra ise aile ve iş arasında zor bir karar vermek durumunda kalacaktır.

Evlilik Hakkında Her Şey 6. Bölüm izle: Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölüm yayınlandı - Resim : 5

Tüm bunlar yaşanırken Ceylan iyileşmiş olarak Arsen Hukuk’ta işine başlamış, kendisine ve Azra’ya saldırmayı kafaya koymuş Eşref’ten habersizdir. Eylül ise hakim karşısında Ural’la boşanmalarının lüzumsuz olduğunu ispat etmek için yeni bir oyuna girişecektir. Berksoy davası tarafların yüksek mücadelelerinden sonra sürpriz bir sonuca ulaşır. Günün sonunda tüm aile bir araya geldiğinde ise Azra herkesi şaşırtacak bir açıklama yaparak olayların seyrini değiştirecektir.

Evlilik Hakkında Her Şey 6. Bölüm FULL İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin