Evlilik Hakkında Her Şey 11. Bölüm yayınlandı: Melisa, Koray’a ne yaptı?

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Sumru Yavrucuk ve Yiğit Kirazcı gibi isimlerin yer aldığı sürükleyici bir hikayeye sahip olan Evlilik Hakkında Her Şey, 11. Bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. FOX TV ekranlarında yayınlanan dizi, yeni bölümüyle de izleyiciyi şoke etmeyi başardı. Hayranlarını ekran başına kilitleyen dizi Evlilik Hakkında Her Şey’in son bölümünde, Melisa’nın Koray’a ne yaptığı merak konusu oldu. İşte Evlilik Hakkında Her Şey 11. Bölüm FOX TV izleme linki!

Google Haberlere Abone ol
Evlilik Hakkında Her Şey 11. Bölüm yayınlandı: Melisa, Koray’a ne yaptı?

Başarılı oyuncu kadrosu ve dikkat çeken konusu ile ilgi toplayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, dün akşam 11. Yeni bölümü ile ekranlara geldi. Evlilik Hakkında Her Şey’in son bölümünde; Neyran ve Koray tarafından köşeye sıkıştırılan Melisa, bir çıkış yolu arıyor. Bu sırada Azra ve Yıldırım’ın işi ise hiç kolay olmayacaktır. Yalın ve Güneş evlilik tarihi alırlar ve aileleri ile bir araya gelirler. Ancak uzun süre sonra ilk defa bir araya gelen aile üyeleri, beklenmedik gelişmelere neden olur. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey 11. Bölümde ne oldu?
 
EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 10. BÖLÜMDE NE OLDU?

Evlilik Hakkında Her Şey 11. Bölüm yayınlandı: Melisa, Koray’a ne yaptı?

Azra, oğlunu kaçırmaya kalkan Jale’nin peşini bırakmaz. Yolun sonuna gelen Jale ise kötülüğünün bir sınırı olmadığını kanıtlar. Erman’ın gelişiyle planları alt üst olan Çolpan ve Yıldırım, durumu toparlamaya çalışsalar da bu o kadar kolay olmayacaktır.

Evlilik Hakkında Her Şey 11. Bölüm yayınlandı: Melisa, Koray’a ne yaptı? - Resim : 2

Bu durum başlarına başka belalar açılmasına sebep olur. Duruşmada Selçuk ve Eylül’ün söyledikleriyle derinden sarsılan Ural, Alina’nın öz kızı olmama ihtimalini reddeder.

Evlilik Hakkında Her Şey 11. Bölüm yayınlandı: Melisa, Koray’a ne yaptı? - Resim : 3

Sanem ise Selçuk’un açacağı babalık davasına karşı hazırlıklı olabilmeleri adına Ural’ı hızlı bir şekilde DNA testi yaptırması konusunda ikna etmeye çalışır. Koray’ın baskısından kurtulan Jale yıllar sonra özgür bir hayatı deneyimlemeye başlar.

Evlilik Hakkında Her Şey 11. Bölüm yayınlandı: Melisa, Koray’a ne yaptı? - Resim : 4

İlk raundu kaybeden Koray ise intikam planlarını yapmaya çoktan başlamıştır. Azra’yı alt edecek çok güçlü bir avukat arayışına girer.

Evlilik Hakkında Her Şey 11. Bölüm yayınlandı: Melisa, Koray’a ne yaptı? - Resim : 5

Böylece hayatımıza Neyran Çelik dahil olur. Koray’ın bilmediği ise Neyran’ın, Azra ve Yıldırım’la görülecek geçmişten gelen bir hesabının olmasıdır.
 
EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 11. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Evlilik Hakkında Her Şey 11. Bölüm yayınlandı: Melisa, Koray’a ne yaptı? - Resim : 6

Neyran ve Koray tarafından köşeye sıkıştırılan Melisa’ya bir çıkış yolu arayan Azra ve Yıldırım’ın işi bu sefer hiç de kolay olmayacaktır.

Evlilik Hakkında Her Şey 11. Bölüm yayınlandı: Melisa, Koray’a ne yaptı? - Resim : 7

Ural ve Sanem cephesinde ise gerilim hat safhadayken DNA sonucu gelir. Çolpan ve Erman, Serhan’ı köşeye sıkıştırmanın bir yolunu bulmuşlardır.

Evlilik Hakkında Her Şey 11. Bölüm yayınlandı: Melisa, Koray’a ne yaptı? - Resim : 8

Yalın ve Güneş evlilik tarihi almalarının ardından ailelerini tekrar bir araya getirmeye karar verirler. Nişan töreninden sonra ilk kez bir araya gelecek olan iki aile için bu akşam yemeği beklenmedik gelişmelere sebep olur.

Evlilik Hakkında Her Şey 11. Bölüm yayınlandı: Melisa, Koray’a ne yaptı? - Resim : 9

Neyran ve Koray hazırladıkları protokolü Melisa’ya imzalatmak için tekrar Arsen Cevher Hukuk’a gelirler. Fakat bu sefer kötü bir sürprizle karşılaşma sırası onlardadır…

Evlilik Hakkında Her Şey 11. bölüm FULL İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin