Evine girdiğinde gördüğü manzaraya inanamadı! Çıplak bir kadın salonundaydı. Olay çıktı, komşularından yardım istedi

Tayland'da yaşanan bir olay herkesi şoka soktu. 47 yaşındaki Romla Saiwaree isimli kadın evine geldiğinde salonundaki kanepede çıplak halde uzanan hiç tanımadığı bir kadını görünce neye uğradığını şaşırdı.

Google Haberlere Abone ol
Evine girdiğinde gördüğü manzaraya inanamadı! Çıplak bir kadın salonundaydı. Olay çıktı, komşularından yardım istedi

Tayland'da yaşayan 47 yaşındaki Romla Saiwaree isimli kadın evine girdiğinde çıplak haldeki kadının salondaki kanepenin üzerinde uzandığını gördü.

Olaya yerine polisleri çağıran Saiwaree, evden çıkmadan önce kapıyı kilitlediğini ve tanımadığı kadının eve nasıl girdiğini bilmediğini söyledi. Gözaltına alınan kadın sadece televizyon izlemek için eve girdiğini söyleyerek kendisini savundu.

Evinde daha önce görmediği bir kişinin olduğunu fark eden kadın polis olay yerine gelene kadar komşularından yardım istedi. İlk başta evden çıkmayı reddeden kadın yerel halkın baskısı ve polisin müdahalesiyle dışarı çıkartıldı.

Ev sahibi olay yerinde yapılan incelemelerde eşyalarının etrafa dağılmasına rağmen herhangi bir eksiklik olmadığını belirtti. Polisler durumun hırsızlık vakası olmadığını söylerken olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin