"Evet ben Fuat Avni'yim"

Haberdar sitesinin Genel Yayın Yönetmeni Said Sefa, iddialara cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
"Evet ben Fuat Avni'yim"

Twitter'da hükümet karşıtı paylaşımlarda bulunan ve operasyonları önceden haber veren Fuat Avni, Haberdar.com'un Genel Yayın Yönetmeni Said Sefa'nın gözaltına alınacağını iddia etti.



Fuat Avni konuyla ilgili iddialarını "Bizzat Twitter tarafından yalanlanan Emre Uslu-Umut Oran DM rezaletini unutturmak için yeni bir Fuat Avni bulmak zorundalar. . Kaçak Saray'a gelen son dosyada yeni bir Fuat Avni bulmuşlar. Yeni günün Fuat Avni'si, Haberdar sitesinin genel yayın yönetmeni Said Sefa" tweet'leriyle duyurdu.



Haberdar.com Genel Yayın Yönetmeni Said Sefa, iddialara köşe yazısıyla cevap verdi.



İddiaları "'Evet ben Fuat Avni'yim' demekte mahsur görmüyorum!" ifadeleriyle ti'ye alan Sefa, iddialar karşısındaki şaşkınlığını da dile getirdi.



Sefa, Fuat Avni'nin iddialarına şu yazısıyla cevap verdi:



ASLINDA FUAT AVNİ BENİM AMA FARKINDA DEĞİLİM!



Ne zamandır memleketin hali uyutmuyor.. Gece yarılarına kadar gündem takibi yaptığımdan değil. 

Bir zamandır kabus gibi üzerimize çöken baskı sisteminin kafamı kurcalamasıdır uykumu kaçıran. 

Medyanın önü arkası sağı solu derken, kendimi internet gazeteciliğinde buldum bulalı biraz daha memleketin sorunlarıyla hemhal oldum ya da onlar benimle oldu.



Yine uykusuz kalacağımı iyi bildiğim bir gece. Siyasi iktidarla korkma titre diyerek cedelleşen biri dolaşıyor sanal alemde. Sabah yazdıkları gündem oluyor. Okuyorum bazen gülüyor, bazen düşünüyor, bazen 'o kadar da değil amma abartmış' diye küçümsüyorum. Elimde telefonum gecenin bir saati aylak aylak sanal alemde dolanırken başlıyor yazmaya.



Erdoğan'ı kast ederek, kızmış diyor, beni arıyor diyor, yeni birini bulmuşlar diyor.' 

Herkes gibi okuyorum, dikkatim bir yandan Erdem Başçı'yla yapılmış görüşmelerin analizinde. Doların harareti düşecek, Beşiktaş turu İstanbul'a bıraktı, Cem Yılmaz ödül töreninde kırdı geçirdi. Ekranla beraber, twiter alemi de bu minvalde kayıp gidiyor..



Yazının tamamını okumak için tıklayın.



Fuat Avni'den yeni operasyon bilgisi! 'Fuat Avni' diye hangi gazeteciyi gözaltına alacaklar?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin