Evden resmen cephanelik çıktı: Baskın yapan Jandarma ve JASAT ekipleri bile şoke oldu

Bir ihbar üzerine il jandarma ekipleri ile JASAT ekipleri adrese baskın düzenledi. Baskın sonrası yapılan aramada ise 1 kuru sıkı tabanca, 11 tabanca, 45 mermi, 1 pompalı tüfek, 2 yarı otomatik av tüfeği, 1 yivsiz kırma av tüfeği ile uyuşturucu ve çeşitli kaçak mallar ele geçirildi.

Google Haberlere Abone ol
Evden resmen cephanelik çıktı: Baskın yapan Jandarma ve JASAT ekipleri bile şoke oldu

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince bir adrese düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve bazı hayvanlara ait tahnitler ele geçirildi.
Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı, JASAT ve Onikişubat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri bir adreste silah ve tahnit olduğu bilgi üzerine harekete geçti. Jandarma şüpheli İ.S. isimli şahısın ev ve eklentilerine bakın yaptı.

RESMEN CEPHANELİK

Baskında yapılan aramada 1 kurusıkı tabanca, 11 tabanca, 45 mermi, 1 pompalı tüfek, 2 yarı otomatik av tüfeği, 1 yivsiz belden kırma av tüfeği, 6 yeşil reçeteye tabi hap, 2 gram metamfetamin, 1 Afrika kökenli blesbok geyiği tahniti, 1 Caretta Caretta kaplumbağa kabuğu, 1 impala tahniti, 1 karaca tahniti, 1 gelincik tahniti ve 5 çeşitli kuş tahniti ele geçirildi.
Şüpheli ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin