Evden gelen yoğun koku olayı ele verdi. Bazanın içinde ceset bulundu. Koku yayılmasın diye klima açık bırakıldı

Kendisinden bir süredir haber alınamayan 39 yaşındaki F.A.'nın evine giren yakını, bazanın altında ceset buldu. Olay yerine gelen ekipler cesedin kimliğini tespit etti. Cesetten kokunun yayılmaması için klimanın açık bırakıldığı fark edildi.

Google Haberlere Abone ol
Evden gelen yoğun koku olayı ele verdi. Bazanın içinde ceset bulundu. Koku yayılmasın diye klima açık bırakıldı
AA

Yaklaşık 3 haftadır kayıp olan F.A.'nın evinden gelen kötü koku olayı ele verdi.

Bir yakını F.A.'nın evine girince gördüğü karşısında şoke oldu.

Bazanın altında ceset bulan yakını ekiplere haber verdi ve ekipler cesedin kimliğini tespit etti.

F.A.'NIN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Öğrenilenlere göre İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde Kamiloba Mahallesi'nde 3 haftadır kayıp olan F.A.'nın yaşadığı eve bir yakını girdi ve içeride ağır bir koku olduğunu fark etti.

Durumdan şüphelenerek kokunun geldiği yatak odasına giden kişi bazayı kaldırdı ve kokunun kaynağının ceset olduğunu anladı.

Ardından ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Ekiplerin gerçekleştirdiği incelemeler sonucunda cesedin F.A.'ya ait olduğu öğrenildi.

EVDE UYUŞTURUCU YETİŞTİRMEK İÇİN DÜZENEK KURULDU

Ekiplerin incelemeleri sonucunda evde uyuşturucu yetiştirmek için düzenek kurulduğu belirlenirken kovan ve mermiler de ele geçirildi.

KOKUNUN YAYILMAMASI İÇİN KLİMA AÇIK BIRAKILDI

29 Ekim 2023 Pazar günü yaşanan olayda F.A.'nın başından silahla vurulduğu tespit edilirken ayrıca kokunun yayılmamı için klimanın açık bırakıldığı fark edildi.

F.A.'NIN CANSIZ BEDENİ OTOPSİ İÇİN ADLİ TIP KURUMU MORGUNA GÖNDERİLDİ

Bir süredir kayıp olan ve çürümeye başlamış bedeni eve gelen arkadaşı sayesinde bazanın altında bulunan F.A.'nın cansız bedeni otopsi yapılmak için Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.

Kaynak: AA-DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin