Evden çıktı bir daha haber alınamadı. Adana'da 13 yaşındaki çocuk üç gündür aranıyor

Adana'da, 3 gün önce evden ayrılan 13 yaşındaki Irmak Ecrin Gülnaz'dan hala haber alınamıyor. Kayıp başvurusunda bulunmak için polise giden Irmak'ın annesi Pınar Kömür, duygusal bir çağrıda bulundu. Kömür, "Sana bir şey yaparlar diye çok korkuyorum. Kızım evine dön. Sana eskisinden daha iyi bakacağım. Evden gittiğin için hiç kızmayacağım." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Evden çıktı bir daha haber alınamadı.  Adana'da 13 yaşındaki çocuk üç gündür aranıyor

Adana’nın Çukurova ilçesinde yaşayan Pınar Kömür’ün 13 yaşındaki kızı Irmak Ecrin Gülnaz, 3 gün önce çıktığı evine bir daha dönmedi.

Pınar Kömür, kızının hayatından endişe duyarak polise kayıp başvurusunda bulundu.

Kızının 15 gün önce de kaybolduğunu ancak polisin aynı gün bulduğunu anlatan Kömür, “O daha çok küçük, kimin yanındadır, kiminledir hiç bilmiyoruz. Kızımı gören olursa lütfen polise ya da bize haber versin.” diye konuştu.

Kızının eve dönmesi için çağrıda bulunan Kömür, şöyle devam etti:

“Kızım ben seni herkesten daha iyi korurum. Sen benim ilk göz ağrımsın. Sen benim en kıymetlimsin. Ne olur evine dön. Ben 3 gündür uyuyamıyorum, yemek yiyemiyorum. Seni çok merak ediyorum. Sana bir şey yaparlar diye çok korkuyorum. Kızım evine dön. Sana eskisinden daha iyi bakacağım. Evden gittiğin için hiç kızmayacağım. Ne olur evine dön kızım. Sen daha çok küçüksün.”

Kaynak: DHA
Etiketler Çukurova çocuk kayıp
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin