Evde Paketleme Yap 8 bin TL Kazan. Ev kadınları, öğrenciler, işsizlere maaş müjdesi. İşte İŞKUR'un evde paketleme iş ilanları

İğneden ipliğe her şeye gelen zamlar vatandaşın belini bükerken işsiz vatandaşlar, öğrenciler, ev kadınları da aile bütçesine para kazandırmanın yollarını arıyor. İşte bununla ilgili İŞKUR üzerinden gelen evde paketleme işleri can kurtaran gibi yetişiyor. Evde paketleme işi yaparak aylık en az 4 bin lira kazanmak mümkün. İŞKUR üzerinden gelen ilanlar haricinde büyük firmalar da evde paketleme işini yaptırıyor. İşte evde paketleme işinin ayrıntıları ve kimlerin başvuracağı konusunda bilgiler.

Google Haberlere Abone ol
Evde Paketleme Yap 8 bin TL Kazan. Ev kadınları, öğrenciler, işsizlere maaş müjdesi. İşte İŞKUR'un evde paketleme iş ilanları

Son zamanlarda evden para kazanmak isteyenlerin sayısı arttı. Bunun en büyük nedeni de fabrikalardan evlere iş veren firmaların çoğalması.

Fabrikalardan evlere is veren firmalar, fabrikadan evlere is almak isteyen kişiler tarafından sıklıkla araştırılır. Evde tekstil işi veren firmalar başta olmak üzere, diğer birçok alanda faaliyet gösteren markalar bu şekilde istihdam sağlıyor.

Güvenilir evde paketleme işi yapmak isteyen kişiler, özellikle de ev hanımlarına evde iş veren firmalar ile iletişime geçmek istemektedir.

Ev hanımları başta olmak üzere emekli, işsiz, engelli, öğrenci ya da ek iş yapmak isteyen herkes başvuru yapabilir ve ek gelir elde edebilir. Son zamanlarda ekonomik koşullar konusunda sıkıntı çeken herkes, boş vaktini gelire çevirmek ister. Evde paketleme işi veren firmalar ve diğer ek işler için iş veren firmalar, bu istediğinize cevap oluyor.

Evde ek iş için uygun olup, olmadığınız konusunda endişeniz varsa tedirgin olmanıza gerek yok! Herhangi bir deneyim ya da yeteneğe sahip olmanız gerekmiyor. Boş vakti olan biriyseniz ve titiz çalışırım derseniz, fabrikalardan evlere iş veren firmalar ile rahatça çalışabilirsiniz. Hangi işleri yapacağınızı merak mı ediyorsunuz? İşte o işlerden bazıları.

Evde Hangi Ek İşler Yapılabilir?

Evde ek iş yapmak istiyorsanız, hangi işleri yapabileceğinizi bilmenizde yarar var. Firmalar sizden deneyim istemese bile iş konusunda bilgili olduğunuzu görürse, sizle çalışmaya daha yakın olacaklardır. Evde ek gelir elde edebileceğiniz birçok iş fırsatı söz konusu. Birbirinden çeşitli ek işler var.

Tekstil (düğme dikimi, kıyafet dikimi gibi)
Kalem paketleme
Sabun paketleme,
Kına paketleme,
Toka paketleme,
Pipet paketleme
Maske paketleme
Balon paketleme işi 

Gördüğünüz gibi en çok paketleme işleri revaçta. Çok daha farklı sektörlerden de evlere iş alabilirsiniz.

 

Evde Ek İş Kazancı

Evde ek iş yapacakların en merak ettiği konu, ne kadar kazanç elde edecekleri. Fabrikalardan evlere iş veren firmalar ile çalışacağınızda hangi işi ne kadarlık yapacağınız bilinmiyor. İşin yoğunluğuna göre kazancınız değişir.

Örneğin bir organizasyon şirketinden kına paketleme işi aldınız diyelim. Firma sizlere haftalık 1000 paketleme işi için 500 TL teklif etti. Diğer başka bir firma daha çok ya da az paketleme işi verebilir. Yani kazanç konusu fazlasıyla değişiklik gösteren bir konu.

Ancak bir ay boyunca her gün evde paketleme işi yaparsanız, ortalama olarak 4.000 TL kazanç elde edebilirsiniz. Bahsi geçen kazancın üstüne çıkmak ya da altına inmek size bağlı. İki kişinin çalışması durumunda  en az 8 bin lira para kazanmak mümkün.

Evde Paketleme Yap 8 bin TL Kazan. Ev kadınları, öğrenciler, işsizlere maaş müjdesi. İşte İŞKUR'un evde paketleme iş ilanları - Resim : 2

 

Evlere is veren güvenilir firmalar, kaparo talep etmeden bulunduğunuz adrese kargo ile iş gönderen firmalardır. Fabrikalardan evlere is alıyorsanız, firmanın sizden kaparo isteyip istemediğine dikkat etmeniz gerekmekte.   

Genellikle eve iş veren firmalar İstanbul adresinden kargo göndermektedir. Bu sebeple farklı bir şehirde olsanız dahi, kargoyla fabrikadan evlere iş alabilme imkanınız bulunmaktadır.

Güvenilir firmalar için kaporasız iş veren yerlerle çalışmak en önemli konu. 

 

Fabrikalardan Evlere İs Veren Firmalar

Fabrikalardan Evlere İs Veren Firmalar için yorum bölümünden iletişim bilgilerinizi paylaşarak eve iş gönderen şirketler firmaların size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Evlere ek iş veren firmalar, ortalama olarak aylık 1.000 TL ila 4.000 TL arası bir kazanç elde etmenizi sağlamaktadır. Evde paketleme işi verilir başlıklı ilanlar aracılığıyla ulaşabileceğiniz gibi, yukarıda da belirttiğimiz üzere yorum bölümünden de ev hanımlarına evde iş veren firmalar ve güvenilir evde paketleme işi veren firmalar için başvuru yapabilirsiniz.

Eve iş gönderen şirketler, evde ek iş yapmak isteyen kişilere istihdam sağlamaktadır. Ev hanımlarına evde iş veren firmalar aynı zamanda işsiz ve ek gelir elde etmek isteyen kişilere de gelir imkanı sunmaktadır.

Evde tekstil işi veren firmalar dikiş, nakış, düğme paketleme ve benzeri işleri gönderirken; güvenilir evde paketleme işi verenler ise, hali hazırda mevcut olan ve kutulanması gereken ürünleri gönderir. Evde paketleme işi verenler tarafından ödenen ücret bilhassa daha düşük olsa da, daha kolay ve hızlı yapılabilecek işleri kapsar.

Ev Hanımlarına Evde İş Veren Firmalar

Evlere ek iş veren firmalar, işçi giderleri ve diğer (yol, yemek, sigorta) giderleri kısmak; tasarruf elde etmek ve yine pandemi döneminde ekonomik olarak zor durumda olan kişilerin Fabrikalardan evlere is veren firmalar ile gelir elde etmesini sağlamak amacıyla evlere gönderim yapar. Evde paketleme işi verilir ilanları ile alınacak kişi, iş modeli ve ücretler zaman zaman yayımlanmaktadır. Evlere ek is almak isteyen kişiler bu ilanlar aracılığıyla başvuru yapabilir.

Kaynak: finansko.com

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin