Evde mangal faciası. Dede öldü eşi ve torunları hastaneye kaldırıldı

İzzettin Çiftçi Diyarbakır'daki evinde mangal yapmak istedi. Mangalda yakılan kömürden sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Sadece kendisi değil eşi ve iki torunu da hastanelik oldu.

Google Haberlere Abone ol
Evde mangal faciası. Dede öldü eşi ve torunları hastaneye kaldırıldı

Diyarbakır'da, evde mangal yaparken karbonmonoksit gazından zehirlenen İzzettin Çiftçi (72) yaşamını yitirdi, eşi Remziye Çiftçi (67) ve 2 torunu tedaviye alındı. Remziye Çiftçi’nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Evde mangal faciası. Dede öldü eşi ve torunları hastaneye kaldırıldı

Olay, sabah saatlerinde Sur ilçesine bağlı kırsal Kervanpınar Mahallesi’nde meydana geldi. İzzettin Çiftçi, eşi Remziye Çiftçi, kız torunları E. Çiftçi (4) ve E. Çiftçi (3) ile evde mangal yaparken karbonmonoksit gazından zehirlendi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Çiftçi ailesi, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Dicle Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. İzzettin Çiftçi, burada yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Remziye Çiftçi’nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenilirken, durumları daha iyi olan torunlarının tedavisine ise Dicle Üniversitesi Çocuk Hastanesi’nde devam edildiği belirtildi. İzzettin Çiftçi’nin cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Bağlar ilçesinde Yeniköy Mezarlığı’na defnedildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin