Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak. Haziran ayı evde bakım maaşı yatan iller listesi. Evde bakım maaşı yattı mı nasıl sorgulanır? E-Devlet ve SMS ile sorgulama yöntemi

Evde bakım maaşı ödemeleri 14 Haziran'da sorgulanıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen evde bakım maaşı haziran ayında hesaplara yatmaya başladı. Evde bakım maaşı sorgulamaları e-Devlet ve SMS ile gerçekleştiriliyor. Peki evde bakım maaşı hangi illerde yattı, nasıl sorgulanır? İşte evde bakım maaşı e-Devlet ve SMS ile sorgulama yöntemi.

Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak. Haziran ayı evde bakım maaşı yatan iller listesi. Evde bakım maaşı yattı mı nasıl sorgulanır? E-Devlet ve SMS ile sorgulama yöntemi

Evde bakım maaşı sorgulamaları hız kazandı. İhtiyaç sahiplerine her ay düzenli olarak verilen evde bakım maaşı ödemeler hakkında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Peki evde bakım maaşı hangi illerde yattı, nasıl sorgulanır? İşte evde bakım maaşı e-Devlet ve SMS ile sorgulama yöntemi.

E-Devlet üzerinden evde bakım maaşını sorgulamak için T.C. Kimlik numarası ve şifre ile sisteme giriş yapın. Ardından arama kısmına, "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" yazın ve sorgulayın.

E-DEVLET EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA EKRANI İÇİN BURAYA TIKLAYIN

SMS İLE EVDE BAKIM MAAŞI NASIL SORGULANIR?

Evde bakım maaşını Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747’e SMS atarak bakiyeyi sorgulayabilir. Mesaj gönderirseniz 1 SMS ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilir.

EVDE BAKIM MAAŞI NE KADAR, KAÇ TL?

Önceki dönemde 3 bin 336 TL olarak verilen evde bakım maaşı 4 bin 336 TL olarak her ay hesaplara yatıyor.

EVDE BAKIM MAAŞI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Evde bakım maaşı başvurusu için engelli bireyin ikametgahının bulunduğu Aile ve Sosyal Politikalar İl veya varsa ‘İlçe Müdürlüklerine’ başvuru yapılır. Evde bakım maaş ödemesinin bağlanması için kişinin gelir kriteri, bakıma muhtaçlık durumu ve ağır engelli olduğunu gösteren sağlık raporu talep edilir.

EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER LİSTESİ BELLİ OLDU MU?

Evde bakım maaşı yatan iller listesi henüz belli olmadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin