Ev Yapımı dizisinden MedyaTava'ya özel çekim

TRT 1'de bu akşam ekran macerasına başlayacak olan Ev Yapımı adlı dizi dünyada bir ilke imza atıyor. Ev Yapımı dizisinin setinden MedyaTava'ya özel görüntüler geldi.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Ev Yapımı dizisinden MedyaTava'ya özel çekim

Dünyada bir ilke imza atan Ev Yapımı adlı dizi bugün TRT 1 erkanlarında başlıyor. Ev Yapımı'ndan MedyaTava'ya özel çekimler geldi. Coronavirüs salgını nedeniyle oyuncuların kendi sahnelerini kendi evlerinden çektiği dizinin yapımını Birol Güven üstleniyor.

Seksenler dizisi oyuncularının yer aldığı Ev Yapımı, yapımcı Birol Güven'in hikayesini konu alıyor. Ev Yapımı, Coronavirüs salgını nedeniyle evde durmaktan sıkılıp para kazanmak isteyen ve pes etmeyip alternatif çözümler üreten yapımcının hikayesini eğlenceli bir şekilde ekrana taşıyor. Dizide senaryo gereği Seksenler dizisi için çekimlere getirip ikna edemeyen Birol Güven de yer alıyor.

EV YAPIMI'NDAN MEDYATAVA'YA ÖZEL GÖRÜNTÜLER

Bu akşam 20.00'de ekran macerasına başlayacak olan Ev Yapımı'ndan MedyaTava'ya özel görüntüler geldi. İstanbul Göztepe'deki evini sete çeviren, Seksenler dizisinin Bekçi Bekir'i Hacı Ali Konuk'un set ekibini iki kızı ve eşi oluşturuyor.

İşte, Ev Yapımı dizisinden MedyaTava'ya özel görüntüler:

Hacı Ali Konuk kızına işin tekniğini öğretiyor:

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin