Ev sahibi kiracısını göndermek için civcivle taciz etti. Fahiş kiralar ev sahipleri ile kiracıları karşı karşıya getiriyor: Böylesi ilk kez görüldü, ev sahibinden civcivli taciz!

Özellikle İstanbul'da her geçen gün yeni bir ev sahibi - kiracı tartışması haberi ajanslara düşüyor. Kimi zaman sözlü tartışma kimi zaman ise kan dökülen olaylarda bu ilk kez görüldü. İstanbul'da bir ev sahibi kiracısının evi boşaltması için civciv ve tavuklarla tacize başladı.

Google Haberlere Abone ol
Ev sahibi kiracısını göndermek için civcivle taciz etti. Fahiş kiralar ev sahipleri ile kiracıları karşı karşıya getiriyor: Böylesi ilk kez görüldü, ev sahibinden civcivli taciz!

Özellikle Kahramanmaraş depremi sonrası iyice alevlenen fahiş kiralar nedeniyle ev sahipleri ile kiracılar arasındaki tartışma ve kavgalar bitmiyor.

İstanbul'da her geçen gün yeni bir kira kavgası haberi ajanslara düşüyor. Ancak bu olayın bir benzeri daha önce yaşanmadı. İstanbul Pendik'te bir ev sahibi kiracısını evden çıkarmak için civciv ve tavukları kullanıyor. Kiracı Sebahat Girgin yaşadıklarıyla ilgili olarak "Bu civcivleri böyle kapımın önüne gönderiyor mahsus ayağımın altını pisletsinler diye" dedi.

Show Haber'de yer alan bilgilere göre kiracı Sebahat Girgin ile 1 yıl önce kiraladığı evin sahibi arasında büyük tartışmalar yaşandı. Girgin'in iddiasına göre 1 yıl önce kiraladığı evden ev sahibi çıkarmaya çalışıyor. Aynı bahçeyi paylaştığı ev sahibi Girgin'i civcivlerle bezdirmeye çalışıyor. İkili arasında yaşanan son kavga sonrası anlaşmazlık karakola kadar gitti.

Show Haber'de yer alan bilgilere göre Girgin olayla ilgili olarak "Bu civcivleri böyle kapımın önüne gönderiyor mahsus ayağımın altını pisletsinler diye. Kapılarımın önünü tavuk pisliği ve kokusu için yaptı" ifadelerini kullanıyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin