Ev sahibi-kiracı anlaşmazlığında ev sahipleri dikkat. Avukat Zafer İşeri yüksek kira isteyen ev sahiplerine o maddeyi hatırlattı: Tazminat ödeyebilirler!

Medyatava TV Gündem programına konuk olan Avukat Zafer İşeri yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan sorunlara dikkat çekti. Önemli açıklamalarda bulunan İşeri kontrat imzalanırken dikkat edilmesi gerekenleri, ev sahiplerinin hangi durumlarda kontrat süresi dolmadan kiracıyı çıkarabileceğini, kiracıların haklarını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Ev sahibi-kiracı anlaşmazlığında ev sahipleri dikkat. Avukat Zafer İşeri yüksek kira isteyen ev sahiplerine o maddeyi hatırlattı: Tazminat ödeyebilirler!

Avukat Zafer İşeri Medyatava TV Gündem programına konuk oldu.

Son dönemde artan hayat pahalılığı ve yüksek enflasyon gibi nedenler yüzünden ev sahipleriyle kiracılar arasındaki problemlerde artış yaşandı ve bu konudaki mahkemelerin sayısı arttı.

Avukat Zafer İşeri, kira kontratı yapılırken dikkat edilmesi gerekenleri, hangi durumlarda kontrat dolmadan tahliyenin gerçekleştirilebileceğini anlattı.

İşeri, yüksek kira alabilmek adına kanun dışı yapılan tahliyelerle ilgili çarpıcı tazminat açıklamasında bulundu ve ev sahiplerini uyardı. 

İşte o açıklama:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin