Ev almak isteyenler dikkat: Peşin alımda yüzde 10 indirim yapılacak. Büyükşehir’in konutlarında başvuru tarihi açıklandı

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce peşim alımda yüzde 10 indirim uygulanan imkandan bahsetti ve ev alımı için yapılacak başvurunun son tarihini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Ev almak isteyenler dikkat: Peşin alımda yüzde 10 indirim yapılacak. Büyükşehir’in konutlarında başvuru tarihi açıklandı
İHA

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin kasım ayı olağan meclis toplantısında konut sahibi olmak isteyenler için açıklama yaptı.

Peşin alımlarda yüzde 10 indirim olduğunu söyleyen Yüce yüzde 20 peşinatla uygun ara ödeme imkanları sunduklarını belirtti.

Projenin ödeme seçeneklerinde kolaylık sağladıklarını aktaran Yüce, projenin detaylarını anlattı.

ÖN SATIŞ BAŞVURULARI 15 KASIM'DA BAŞLAYACAK

Merkez meclis salonunda yapılan Sakarya Büyükşehir Belediyesi kasım ayı olağan meclis toplantısında konuşma yapan Ekrem Yüce, konut sahibi olmak isteyenler Sakaryalılar için Konut A.Ş.'nin Korucuk'ta ferah, güçlü, güvenli ve estetik 240 konutluk projesi için satış ön başvurularının 15 Kasım'da başlayacağını belirtti. 

84 AYLIK VEYA 120 AYLIK VADE SEÇENEĞİ

Konuya dair açıklama yapan Yüce şu ifadeleri sarf etti: Daha güvenli, daha dayanıklı ve daha sağlam bir Sakarya için çalışmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızdan biri olan Konut AŞ projemizle hemşerilerimize iyi yaşam standartlarına sahip, güvenli ve huzurlu bir çevrede yaşama fırsatı sunuyoruz. Toplamda 240 daire inşa edeceğimiz projemizde, 150 dairemiz önden halkımıza bilgi vermek amacıyla ön talep olarak satışa sunuyoruz. Projemizin ödeme seçeneklerinde kolaylık sağladık. Peşin alımlarda, liste fiyatından yüzde 10'luk bir indirim uygulayarak imkan sunuyoruz. Ayrıca, yüzde 25 peşinatla başlayıp, 6 ayda bir yüzde 2 veya yüzde 3 ara ödeme seçenekleriyle, 84 aylık veya 120 aylık vadelerle de seçeneklerimiz bulunuyor. Buradan sizlere ilk haberimizi vermek istiyorum. Ev sahibi olmak isteyen hemşerilerimizin başvuruları 15 Kasım’dan itibaren almaya başlıyoruz. Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesinin orda bulunan, ticaretin kalbi olan Ticaret Merkezimizde Konut AŞ merkezi açtık.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin