Eurovision'u kazanan Heroes şarkısının 'karanlık' hikayesi

İsveçli Mans Zelmerlöw için şarkının kişisel bir anlamı var.

Google Haberlere Abone ol
Eurovision'u kazanan Heroes şarkısının 'karanlık' hikayesi

Avusturya'nın başkenti Viyana'da düzenlenen Eurovision finalinin galibi 'Heroes' adlı şarkısıyla İsveçli Mans Zelmerlöw için şarkının özel bir anlamı var.



Ülkedeki Eurovision elemelerini kazandıktan sonra Mayıs başında İsveçli müzik sitesi Welchemusic'e bir mülakat veren Mans Zemerlöw, okul yıllarında sürekli olarak zorbalığa uğradığını ve Heroes şarkısının da kendisi için o zor yıllarla bir yüzleşme olduğunu anlatmıştı.



Zelmerlöw'ün şarkısı kadar sahne şovu ve kullanılan animasyonlar da büyük beğeni kazanırken, şarkıcı animasyondaki küçük çocuk çiziminin kendisini temsil ettiğini söylemişti:



"Şarkının karanlık bir geçmişi var. O çocuk okulda ezildiğim günleri temsil ediyor. Sürekli bana sataşan bir çocuk vardı. Onun yüzünden yalnızlık çektim. Hiç arkadaşımın olmamasından utanıyordum. O duygular bugün hâlâ benimle birlikte yaşıyor. O yüzden hâlâ yalnız kalma fobim var. Sahne kareografisini hazırlayan David Nordström ve Fredrik Rydman bu hikayeyi anlatan muhteşem bir animasyon ortaya koydular."



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin