'Eurovision’a gitmem için saçımı kestirip erkek mi olmam lazım?'

Hande Yener, Yasemin Şefik’in Best Fm’deki programına konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Eurovision’a gitmem için saçımı kestirip erkek mi olmam lazım?'

Ünlü şarkıcı Hande Yener, Yasemin Şefik’in Best Fm’deki Hitnoz programına konuk oldu. Her zaman iddialı ve farklı tarzıyla  adından sıkça söz ettiren ünlü sanatçı, Yasemin Şefik’e birbirinden samimi ve özel açıklamalarda bulundu.



'Sahte tıkla kendini star sanan pek çok kişi var'



Yasemin Şefik’in hayranları ile arasının nasıl olduğunu sorması üzerine  gün içerisinde hayranlarıyla sokakta karşılaştığında günleri güzel geçsin ve kendisini güzel hatırlasınlar diye mutlaka onlarla sohbet etmeye, fotoğraf çekilmeye çalıştığını ve insanlarda iz bırakmayı sevdiğini söyledi. Star olmasının nedenini hayranlarının yoğun ilgisi olduğunu söyleyen ünlü sanatçı "Bu devirde sahte tıkla kendini star sanan pek çok kişi var ben sahte tıklar ile değil hayranlarımın sevgisi ile bu noktaya geldim işte bu yüzden çok şükür ki 2017 Telifmetre şampiyonu benim." dedi.



'Eurovision’a gitmem için saçımı kestirip erkek mi olmam lazım?'



Yasemin Şefik'in bu zamana kadar neden Eurovision‘a gitmediniz sorusuna ise "Ben zamanında çok istedim hatta teklif bile götürdüm gitmek için projem bile hazırdı çok sıkı bir çalışmayla inanılmaz bir show sunacaktım ama olmadı. Eurovision’a gitmem için saçımı kestirip erkek mi olmam lazım?" dedi.



'2018'de yer yerinden oynayacak'



Eurovision hayallerini rafa kaldırdığını ama kendisinin 2018 yılında İngilizce bir albümle dünya çapında bir çalışma hazırladığını belirten Kraliçe şarkısının hazır olduğunu ve çok iyi isimlerle çalıştığını söyledi. Konuşmasını "2 senedir bu proje için hazırlanıyorum soundları her şeyi tamam Avrupa ve Amerika’da albümüm çıkacak. İnşallah bir Türk kızı nihayet dünyada bir şarkıyla ses getirecek ve Türk bayrağını her yerde dalgalandıracağım." devam ettirdi. Aşk Her Zaman Kazanır sloganıyla bu senenin kendi senesi olduğunu belirten Hande Yener bunun için 80 milyondan destek beklediğini söyledi.



'Eurovision’a gitmem için saçımı kestirip erkek mi olmam lazım?'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin