Eurovision yıldızı ekip Måneskin'den heyecan verici yeni tekli

Måneskin heyecan verici yeni teklileri 'Honey (Are U Coming?)'i sevenleriyle paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Eurovision yıldızı ekip Måneskin'den heyecan verici yeni tekli

Listeleri alt üst eden son albümleri RUSH!'ın yayınlanmasından kısa bir süre sonra yeni bir tekli ile geri dönen grup dün gece Roma'daki Gazometro'da canlı yayınlanan bir etkinlik düzenleyerek 'Honey (Are U Coming?)' de dahil olmak üzere canlı olarak 3 parça seslendirdi.


Hayranlar yeni parçayı Måneskin'in merakla beklenen RUSH! Dünya Turnesi’nin bu hafta sonu başlamasıyla canlı olarak da dinleyebilecek. Bununla birlikte ay sonunda MTV VMA ödüllerine de katılacak grup yeni parçayı seslendirdikleri bir performans gerçekleştirecek.

Eurovision yıldızı ekip Måneskin'den heyecan verici yeni tekli


Basçı Victoria De Angelis yeni tekli ile ilgili şunları söylüyor: "Şarkıyı turneden hemen sonra yazdık, turne ve seyahatlerden dolayı hala çok enerjimiz vardı. Şarkıyı Londra ve Los Angeles arasında yazdık. Sonuçtan gerçekten memnunuz ve bunun bizim için oldukça yeni bir şey olduğunu düşünüyoruz."

Solist Damiano David ekliyor: "Bu, cinsiyeti ya da herhangi bir kimliği olmayan birinin hikayesi, kim olduğuna siz karar verin. Gözlerinde kendini yersiz hissettiği için üzgün olduğunu gördüğünüz birini bunun ve bu, bir kişiden diğerine, aslında ne bulacaklarını bilmeden yeni bir maceraya katılmaları için bir davettir, sadece maceranın tadını çıkarın."

Eurovision yıldızı ekip Måneskin'den heyecan verici yeni tekli - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin