ETİ, Alaska Frigo’yu satın aldı

ETİ, sinema klasiği olan Alaska Frigo’yu satın aldı. Alaska Frigo, önümüzdeki günlerde 2 liradan satışa sunulacak.

Google Haberlere Abone ol
ETİ, Alaska Frigo’yu satın aldı

ETİ Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Firuzhan Kanatlı, Alaska Frigo'yu satın aldıklarını açıkladı.



Firuzhan Kanatlı, "Bir sinema klasiği haline gelmiş ve 60 yılı aşkın süredir tüketicilerin kalbinde taht kuran nostaljik lezzeti Alaska Frigo'yu bünyemize katmış bulunuyoruz" diye konuştu.



Kanatlı, şöyle konuştu: “Sinemada atıştırmalık denildiğinde ilk akla gelen markalar arasında olan Alaska Frigo markasını aynı prestij ile bilinirlikle yoluna devam ettirmek bizler için bir hedef olduğu kadar büyük bir sorumluluk anlamına da geliyor. ETİ olarak yeni yatırımlarla şirketimizi büyütmeyi hedeflerken aynı zamanda ülke ekonomisine katkıda bulunmayı kendimize görev biliyoruz."



ETİ Gıda İcra Kurulu Başkanı Hakan Polatoğlu da ilk üretimini 1953 yılında gerçekleştiren ve piyasaya çıktığı günden bu güne bir sinema klasiği haline gelen Alaska Frigo'yu ETİ bünyesine katmaktan memnuniyet duyduklarını söyledi.



Polatoğlu, ETİ olarak böyle kıymetli bir markaya sahip çıkarak, daha yukarılara taşımayı amaçladıklarını kaydetti.



ETİ'nin Eskişehir tesislerinde üretecekleri Alaska Frigo'yu ilk etapta batı ve doğu Marmara ile batı Akdeniz bölgelerinde 2 liradan satışa sunacaklarını ifade eden Polatoğlu, bu ürünü daha sonra  Türkiye geneline ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi.



Polatoğlu, bir soru üzerine Alaska Frigo'yu destekleyecek başka ürünlerin de geleceğini ifade etti.



İcra Kurulu Başkanı Hakan Polatoğlu, Alaska Frigo yatırımının 13 milyon liraya mal olduğunu aktararak, yeni inovatif ürünler ile piyasayı değerlendireceklerini kaydetti.



AA


Etiketler eti sinema alaska
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin