Ethem Sancak'tan Aydın Doğan'a: Televizyona çıkalım, tartışalım

Star Gazetesi sahibi Ethem Sancak, Doğan medyayı ve köşe yazarlarını eleştirdi. Sancak, Aydın Doğan'ı televizyonda tartışmaya davet etti.

Google Haberlere Abone ol
Ethem Sancak'tan Aydın Doğan'a: Televizyona çıkalım, tartışalım

ES Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak 24 TV’de Bıçak Sırtı programında Ersoy Dede’nin sorularını yanıtladı.



Murat Sancak'a yapılan saldırıyı değerlendiren Ethem Sancak, "Hayli zamandır Örtülü ve açık olarak tehditler alıyorduk. Gerçekten son haftalarda özellikle Star Medya Grubu’na menfur saldırılar oldu. Önce bütün çalışanlarımızı hedeflediler. Sonra da çok saygın bir yöneticimize, Star Medya Grubu Başkanı’na, Murat Sancak’ın canına kastettiler. Sebebini soracak olursanız, halkın güzel bir deyimi var: Görünen köy kılavuz istemez. Aslında bunu herkes algılıyor. Çok güzel ve veciz bir şekilde izah etti Sayın Cumhurbaşkanımız." açıklamasını yaptı.



EMRİ PATRONDAN ALIYORLAR

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ve Ertuğrul Özkök'le yaşadıkları polemiğe Sancak,  "Ertuğrul ile öyle tanışıyoruz ki, bana “Senin bu yazarların seni okutamıyor, beni al okutayım” diyecek kadar tanıyorum kendisini. Biz solculuk yaparken o Paris’teydi. Daha sonraki zamanlarda daha çok muhabbetimiz oldu. Ahmet Hakan ile pek tanışmıyoruz. Bir keresinde bir program gerekçesiyle uzun bir muhabbetimiz oldu. Bir keresinde, bizim magazin muhabirlerimiz peşine takıldı beni aradı “Ya Ethem ağabey kurtar” beni dedi. Patronlarından icazet almasa, bana küstahça saldırma cesaretinde bulunamazlardı. Demek ki patronlarından alıyorlar." açıklamasını yaptı.



CNN'E GİTMEM HAKAN'IN PROGRAMINA KATILMAM

Sancak sözlerine şöyle devam etti: Beni kaynağımı soruyorlar. Bu tür aptalca çamur atmalarca beni karalamaya çalışıyorlar. Ben en şeffaf girişimciyim. Çok şükür şeffaflığı seven biriyim. İşimin de hiçbir kuruşunu bu milletten gizli tutmadım. Her şey açık. Medyaya harcadığım paralar da belli. Kuruş kuruş hesabı verilebilir. Ben ve benim üzerimden saygın yöneticileri Aydın Doğan gelsin, hani 24’e gelmez, ben de CNN’ye gitmem. Habertürk’te Fatih Altaylı var fatih moderatörlük yapsın, ben servetimin kaynağını açıklayayım, ama o da açıklasın. İsterse Oğuz Haksever’e gidelim. Bana her şeyi sorsun. Ahmet Hakan ya da Şirin Payzın’ın yürüttüğü programa gitmem.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin