Ethem Sancak, açıklamalarıyla sosyal medyanın dilinde!

TürkMedya Grubu'nun sahibi Ethem Sancak, sosyal medyanın gündeminde!

Google Haberlere Abone ol
Ethem Sancak, açıklamalarıyla sosyal medyanın dilinde!

TürkMedya Grubu'nun sahibi Ethem Sancak, Rize Güneysu'da katıldığı 'Başkanlık Sistemi' panelinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Annem, babam, ben ve çocuklarım sana kurban olsun. Neden, çünkü çok yiğit bir adam" dedi.



Sancak ayrıca "Çok ciddi tehlike var. Türkiye, başkanlık sistemine geçmeyi başaramaz ise 30 yıl geriye gider. Bunu da başarmak için Kürtlere özgürleşmenin yolunun, başkanlık sisteminden geçtiğini anlatmamız lazım" diye konuştu.



Sancak, bu açıklamalarıyla Twitter'da TT (trend topic) listesine yükseldi.



Kullanıcılar, Sancak'la ilgili şu yorumları yaptı:



Zafer Aydın: Bu Ethem Sancak, eskiden Doğu Perinçek için feda edebiyatı yapardı,şimdi Tayyip'e yapıyor.Bir farkla şimdi büyük yediği için büyük konuşuyor



Ünal Tanık: Anlaşılan yeni alacağı şirketler var. Ethem Sancak:Erdoğan'a ben,eşim, çocuklarım kurban olsun



Abdullah Naci: ethem sancak'ın peygamberle özdeş "anam babam sana feda olsun" retoriğini erdoğan için kullanmasını çok çirkin buldum, diyeceğim bu kadar..



Kirkor Narsistyan: akşam’ın patronu ethem sancak, “hdp barajı geçerse tr 40 yıl geriye gider” demiş. akıllıca zira, geçerse 40 yıl geriye gidecek olan kendisi.



Nevval Sevindi: Ethem Sancak; bilmediği yok her konuda allame belli "Beştepe özgürleşme hareketidir" demiş! Başkanlık propagandası tam gazzzz



Şerif Turgut: Kaç ihale bu lafı dedirtiyor? Ethem Sancak: "Erdoğan için anam,babam, eşim çocuklarım feda olsun”



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin