Estetik olmak için İstanbul'a akın ediyorlar: Son 1 yılda 105 ülkeden 4500'e yakın hasta estetik ameliyat olmak için geldi

Türkiye'de son yıllarda artan sağlık turizmine estetik turizmi de eklendi. Son 1 yılda 105 ülkeden 4500'den fazla hastanın estetik operasyon geçirmek için İstanbul'a geldiğini söyleyen Op. Dr. Güray Yeşiladalı, "Son 1 yılda yaptığımız yatırımlarla yüzde 85 büyüme gösterdik" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Estetik olmak için İstanbul'a akın ediyorlar: Son 1 yılda 105 ülkeden 4500'e yakın hasta estetik ameliyat olmak için geldi

Türkiye'nin en önemli gelir kaynaklarından biri de turizm. Özellikle sağlık turizmi konusunda çeşitli yatırımlar sürerken, estetik turizmi de dikkat çekici bir artışa imza attı.

Son 1 yılda 105 ülkeden 4500'den fazla hastanın operasyon için İstanbul'a geldiğini söyleyen Op. Dr. Güray Yeşiladalı, "Son bir yılda 105 ülkeden 4500’e yakın hasta ağırladık, stratejik yatırımlar ve yüksek hasta memnuniyetimiz ile yüzde 85 oranında büyüme gösterdik" diye konuştu. 

Çengelköy'de açılan Vanity Bosphorus hakkında da bilgiler veren Op. Dr. Güray Yeşiladalı, “Yeni cerrahi merkezimizde 25 oda ile hizmet vereceğiz. Bu odaların 6’sı VIP olarak, her hasta ve refakatçisine özel ayrı alanlar sunmak üzere planlandı” dedi.

12 DOKTOR, 220 ÇALIŞAN

Estetik işlemlere yönelik artan talepleri başarıyla karşılamasıyla Vanity Estetik’in büyüme kaydettiğini belirten Yeşiladalı, “Vanity Estetik, şu an itibarıyla 12 uzman doktor ve 220 deneyimli çalışanıyla faaliyet gösteriyor. Yüzde 50'sinin kadın yönetici olduğu Vanity Estetik’te kadın çalışanların oranı ise yüzde 59. Aynı zamanda, çalışanlarımızın yaş ortalaması dolayısıyla (29) iyi bir orana sahibiz. Böyle genç ve dinamik bir ekiple büyüme kaçınılmazdı, öyle de oldu. Son bir yılda 105 ülkeden 4500’e yakın hasta ağırladık, stratejik yatırımlar ve yüksek hasta memnuniyetimiz ile yüzde 85 oranında büyüme gösterdik. Bunu paylaşmaktan da ayrıca mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin