Estetik ameliyatı olan Şeyma Subaşı hastanelik mi oldu?

Aktif olarak kullandığı sosyal medya hesaplarından bir haftadır paylaşım yapmayan Şeyma Subaşı gündem oldu. Popo ve burun ameliyatı olan Subaşı, iddialara göre hastanelik oldu.

Google Haberlere Abone ol
Estetik ameliyatı olan Şeyma Subaşı hastanelik mi oldu?

Şeyma Subaşı, uzun zamandır Instagram hesabından paylaşım yapmıyordu. Subaşı’nın nerede olduğu ve neden paylaşım yapmadığı ortaya çıktı.

'BURNU DÜŞTÜ' İDDİASI

İddialara göre; Şeyma Subaşı, iki ameliyat geçirdi ve ameliyatlar sonrası oldukça zor durumda kaldı. İlk olarak burun estetiği olan Şeyma Subaşı'nın, estetik sonrası burnunun sürekli düştüğü öğrenildi. Eskisinden kötü bir duruma gelen Şeyma Subaşı'nın son estetiği başına bela oldu.

POPO ESTETİĞİ DE OLDU

Şeyma Subaş'nın, burun estetiğiyle birlikte dünyanın en ünlü doktorlarından birine popo estetiği de olduğu öğrenildi. Gizlikalmasinmag sayfasının iddiasına göre; o ameliyatta da problem çıkması nedeniyle Şeyma Subaşı'nın ayağa kalkamadığı öğrenildi. Hem burun hem popo estetiği kötü geçen Subaşı'nın hastanede olduğu iddia edildi.

Şeyma Subaşı’nın Miami’de yanında olan Melisa Ilıcalı’nın, babası tarafından özel uçakla aldırıldığı ve Dominik'e gittiği ortaya çıktı.

Estetik ameliyatı olan Şeyma Subaşı hastanelik mi oldu?

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin