Eşref Kolçak: Bana iş vermiyorlar!

Yeşilçam'ın çınarlarından 90 yaşındaki Eşref Kolçak, yeni oyuncuların kendilerinden öğrenecekleri çok şey olduğunu belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Eşref Kolçak:  Bana iş vermiyorlar!

90 yaşındaki Eşref Kolçak: - "(Yeni oyunculara) Şu bakımdan üzülüyorum, bizimle çalışmakla çok şey öğrenirler. Bazı talebeler bizlere selam bile vermiyor. Bu bize çok büyük saygısızlık. Ben bu yaşımda bile ustamın elini öpmekten gurur duyarım" - "İnsanlar 'Eşref ağabey niye seni eskisi gibi görmüyoruz' diyor. Onlara 'Bana iş vermiyorlar' diyorum. 'Dalga geçme ağabey' diyorlar. Seyircimiz bizi istiyor ama gel gör ki yeni yönetmenler, yeni oyuncular binbir türlü acayip bahanelerle bizimle çalışmıyor" 



Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Sinema Haftası etkinliklerinin davetlilerinden Kolçak, kaldığı otelde AA muhabirinin sorularını yanıtladı. 



Kolçak, İstanbul'dan 35 yıl önce ayrılıp Bursa'nın Gemlik ilçesine yerleştiğini, burada güzel bir hayat sürdüğünü söyledi. 



Artık İstanbul'un eskisi gibi olmadığını anlatan Kolçak, "Ben İstanbul'u, İstanbul olduğu zaman yaşadım. Benim yaşadığım İstanbul yok artık. Beyoğlu'ndan Şişli'ye kadar herkesle mahalleli gibi selamlaşırdık. Beyoğlu'nda herkes en şık kostümleriyle gezerdi. O dönemde müthiş bir sinema kültürü vardı. Gece yarımdan sonra Beyoğlu'nda insan bulamazdınız. Başkaları için İstanbul en güzel şehir ama benim için değil." diye konuştu.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin