Esrarengiz 'Dide' takma adlı rapçinin kimliği ortaya çıktı! Meğerse Arsenal'de forma giyiyormuş

İngiltere Premier Lig saha içinde olduğu kadar saha dışında da konuşulmaya devam ediyor. Nisan ayında 'Dide' takma adıyla bir şarkı yayınlayan ve şarkısında Premier Lig'de top koşturduğunu söyleyen kişinin Arsenal forması giyen Eddie Nketiah olduğu düşünülüyor.

Google Haberlere Abone ol
Esrarengiz 'Dide' takma adlı rapçinin kimliği ortaya çıktı! Meğerse Arsenal'de forma giyiyormuş

İngiltere'de yeşil sahalarda alınan sonuçların yanında şu sıralar en çok konuşulan olaylardan birisi de 'Dide' takma adlı rap şarkıcısı.

Şarkısında Güney Londra'dan bahseden ve Premier Lig'de oynadığını söyleyen Dide'nin kimliği hakkındaki gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

BBC Türkçe'de yer alan habere göre, Dide takma adlı rapçi Arsenal forveti Eddie Nketiah. Dide adının da Eddie’den türetildiği düşünülüyor. Bazı kullanıcılar “Takımım kazanmaya devam ediyor” ve “Her maç bir final gibi” sözleri nedeniyle Dide'nin Arsenal'de forma giydiğinden emin gözüküyor.

YAPAY ZEKA DEVRE GİRDİ

DJ görüşlerinin ardından yapay zeka araştırmacısı Matt Thrill şarkıdan aldığı kesitlerle, gelişmiş yapay zeka uygulamasını eğitiyor ve şarkıcının sesiyle futbolcuların konuşmalarını karşılaştırıyor.

Thrill, ''Dide’nin vokallerini birer saniyelik kesitlere böldüm. Bunların yüzde 10-20’si Zaha Wilfried’le eşleşirken geri kalanı Eddia Nketiah’la eşleşiyor'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin