Esra Rabia Ünal, son gönderisiyle yine gündem oldu. Twerk dansı ile gündem olan Ünal tesettürünü çıkardı. "Bakire misin?" sorusuna bakın ne yanıt verdi?

Twerk dansı ve yemek videoları ile gündem olan sosyal medya fenomeni Esra Rabia Ünal, son gönderisiyle olay oldu. Vücut hatlarını ortaya çıkaran kıyafetleriyle eleştiren Ünal, tesettürünü çıkardı. "Bakire misin?" sorusuna bakın ne yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Esra Rabia Ünal, son gönderisiyle yine gündem oldu. Twerk dansı ile gündem olan Ünal tesettürünü çıkardı. "Bakire misin?" sorusuna bakın ne  yanıt verdi?

Twerk dansı ve yemek videoları ile gündem olan Esra Rabia Ünal sosyal medya hesabından  bir video paylaşarak tesettürünü çıkardığını duyurdu. 

Ünal bu kararının ardından sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtladı. Ünal, "Bakire misin?" sorusuna "Göğsümü gere gere 'evet bakireyim' diyebiliyorum. Kendimden çok eminim. Hiç kimse 'Esra bana verdi' diyemez” yanıtını verdi. 

 

Bir takipçisinden gelen "erkeklerin sana karşı yaklaşımından rahatsız olmuyor musun?" sorusuna, "Adam benim omuzuna kolunu atıyor, ben tepki gösteriyorum. Sosyal medyadaki gibi değilsin diyor. Ne bekliyorsun. Adam benimle yemeğe çıkıyor akşamına öpmeye çalışıyor. Instagram'a 2-3 güzel hikaye atacağım diye kimsenin altına yatamam. Biraz geri kafalı düşünüyor olabilirim." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin