Esra Erol'da skandal anlar: Terlik fırlattı!

Atv'de yayınlanan Esra Erol'da programında skandal anlar yaşandı. Programa katılan bir anne, canlı yayında kızının rahat tavırlarına dayanamadı ve ayağındaki terliği fırlattı.

Google Haberlere Abone ol
Esra Erol'da skandal anlar: Terlik fırlattı!

Atv'de ekrana gelen Esra Erol'da programında skandal anlar yaşandı. Programa katılan anne  kızına daha fazla dayanamadı ve sinirlenerek ayağındaki terliği kızına fırlattı.

Şaşkına çeviren ilişkiler yumağında, 19 yaşındaki Nilüfer Uysal'ın, sevgilisi Salih Kaya ve onun resmi nikahlı eşi Mevla Kaya ile birlikte yaşadığı ortaya çıkmıştı. Hayriye Uysal, Esra Erol'un programına kızı Uysal'ı bulmak için konuk olmuş, akıl almaz ilişki ortaya çıkmıştı.

İlişkinin canlı yayında açığa çıkmasıyla birlikte stüdyoda gerilim dolu anlar yaşandı. Mevla Kaya bildiklerini anlatınca ortalık yeniden karıştı.

"GENE GELDİ O TERLİK"

Kızının yaşadığı bu duruma ve rahat tavırlarına daha fazla dayanamayan anne Hayriye Uysal, Salih Kaya ve eşi Mevla Kaya ile kızı Nilüfer Uysal'a sinirlenerek ayağındaki terliği fırlattı. Program kapanırken yaşanan skandal anlar için Esra Erol, "Gene geldi o terlik, kusura bakmayın" dedi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin