Esra Erol'da programında skandal!

Esra Erol'da programında izleyenleri şoke eden bir gelişme yaşandı. 5 aylık hamile komşusu Gamze Tolu'yu ikinci kez kaçıran komşusu Murat Dinç'in sözleri bomba etkisi yarattı.

Google Haberlere Abone ol
Esra Erol'da programında skandal!

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayımlanan Esra Erol'un programında izleyenlerin ağzını açık bırakan bir olay yaşandı. Geçtiğimiz haftalarda programa katılan Ali tolu, resmi nikahlı eşi ve aynı zamanda 5 aylık hamile olan Gamze Tolu’nun komşuları Murat dinç ve onun eşi Yurdagül Dinç tarafından kaçırıldığı ve 11 Kasım tarihinden bu yana kendisinden haber alamadığını gözyaşları içinde anlattı.

Çorum’un Sungurlu ilçesinde gerçekleşen olayda Ali Tolu, eşi Gamze Tolu'yu çok sevdiğini ve senelerdir bir bebek hasretiyle yanıp tutuştuklarını tam müjdeli haberi alıp mutlu oldukları sırada araya komşuları Murat Dinç ve eşi Yurdagül Dinç'in girdiklerini, eşi Gamze Tolu'yu kaçırdıklarını anlattı.

Daha önce de kaçırmış!

2013 yılında evlenen çiftin hayatları 2017 yılında komşuları Murat Dinç’in saplantılı bir şekilde Gamze Tolu’ya tacizleri başlamış, Ali Tolu’nun geçtiğimiz yıl cezaevine girmesini fırsat bilen komşu Murat Dinç, yıllardır rahatsız ettiği komşusunun karısı olduğu Gamze Tolu'yu kaçırmış ve yaklaşık 4 ay eşi çocukları ve torunlarıyla beraber yaşadığı evde alıkoymuştu.

Korkup kapının önüne bırakmış

Ali Tolu cezaevinden çıkmadan bir gün önce korkmuş ve Gamze’yi annesinin kapısının önüne bırakmıştı. Temmuz ayında hamile kalan Gamze Tolu ve eşi ali Tolu yıllardır hasretini çektikleri bebek özlemi ile havalara uçmuştu.

İkinci kez kaçırdı

Fakat bu mutluluk uzun sürmedi. Gamze Tolu 11 Kasım 2019 tarihinde Murat dinç tarafından 2. Kez tekrar kaçırıldı. Programa eşi Gamze’yi aramaya gelen Ali tolu, eşi ve karnındaki bebeği için çok endişeli olduğunu ve bir an önce karısını o evden kurtarmak istediğini ifade etti.

Karısı, kocam Gamze'ye aşık, onları ayırmayalım demiş: Programda eşini arayan Ali Tolu'nun anlattıkları inanılır gibi değildi. Çünkü karısını kaçıran 3 çocuk ve 5 torun sahibi Murat Dinç’in eşi Yurdagül Dinç’in de bu ilişkiyi desteklediği Ali’yi arayarak eşim Murat karın Gamze’ye aşık, yemeden içmeden kesildiği lütfen onları ayırmayalım dediğini iddia etti.

Canlı yayın sırasında Murat Dinç ve ailesinin Gamze’yi alarak Çankırı’ya yerleştiği bilgisine ulaşıldı.

Operasyonla kurtarıldı

Yayını ihbar kabul eden Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro amirliği dün sabah saatlerinde eve operasyon düzenleyerek Gamze Tolu kaçıran murat Dinç ve eşi Yurdagül Dinç’i ifadelerini almak üzere merkeze götürdü.

Gözaltına alındı

Eşini çok sevdiğini söyleyen ve onun yanına dönmek istediğini söyleyen Gamze Tolu ifadesinin ardından olayın takipçisi olan Esra Erol’da ekibine teslim edildi. Komşu Murat Dinç ise, gözaltına alındı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin