Esra Erol evlilik tavsiyesiyle şaşkına çevirdi

Bir zamanlar sunduğu evlenme programıyla çok sayıda kişiyi evlendiren Esra Erol katıldığı programda bu kez de "gençler evlilikten uzak dursun" tavsiyesinde bulunarak şaşırttı.

Google Haberlere Abone ol
Esra Erol evlilik tavsiyesiyle şaşkına çevirdi

Atv'de yayınlanan Esra Erol'da programını sunan Esra Erol, Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Önce Konuştum' programına konuk oldu.

Daha önce evlilik programı yapan ve çok sayıda kişiyi evlendiren Esra Erol, "Gençler evlilikten uzak dursun" tavsiyesinde bulundu.

Esra Erol, "Gençler evliliğe uzak dursun. Tabii ki bu işin yaşı yok ama kendinizi tanıdığınız, bildiğiniz, ne istediğinizin farkında olduğunuz dönemde aile kurumuna adım atıyor olmanız, sizin evlilik hayatınızı da şekillendirecek. Kendinizi tanıyın, ne hissediyorsunuz bilin. Bu çok büyük bir sorumluluk" dedi.

Esra Erol ayrıca programıyla ilgili, "Orada olan her şey gerçek. Toplumda bunlar oluyor. Biz sadece bu olanları göremiyoruz. Bizim programımıza gelen herkes evrakları ile geliyor. Ben programda kendimi arabulucu olarak görüyorum. 'Bu kadar da olmaz' denilen olaylara biz de tanıklık ediyoruz" diye konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin