Esmedya'da üst düzey ayrılık!

Yayın grubunun tepe yöneticilerinden olan o ismin görevden alındığı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Esmedya'da üst düzey ayrılık!

Ethem Sancak'ın sahibi olduğu ve bünyesinde AkşamGüneşStar gazetesi ile TV24, TV360, TV4, Alem dergisi, Platin dergisi, Lig Radyo, Alem Fm, Star Dijital, Tm Dijital gibi yayın organlarını bulunduran Esmedya'da üst düzey ayrılık yaşandığı öne sürüldü.



Medyatava'ya gelen bilgilere göre; Esmedya'da İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Cengiz Özdemir'in görevden alındığı iddia edildi. 



Özdemir'in görevine son verilme nedeninin ise verimsizlik ve Star gazetesi ile Akşam'ın birleştirilmesi yönündeki görüşmelerden kaynaklandığı belirtiliyor...



Esmedya'da üst düzey ayrılık!



2001 – 2008 yılları arasında Hürriyet, Radikal, Vatan gibi gazetelerde ve Haftalık dergisinde köşe yazarlığı yapan Özdemir, 2013 yıllından bu yana yazılarına Akşam'da devam etti.



2005 yılında TMSF tarafından Star Medya Grup Başkanlığı görevine getirilen Özdemir, bir süre daha Star TV Genel Yayın Yönetmeni olarak görevini sürdürdü.



2013 ilkbaharında TMSF tarafından Çukurova Holding’in medya şirketleri grup başkanlığı görevine getirilen Cengiz Özdemir, satış sonrasında bünyesinde Akşam Gazetesi, Güneş Gazetesi, Star Gazetesi, TV24, TV360, TV4, Alem Dergisi, Platin Dergisi, Lig Radyo, Alem Fm, Star Dijital, Tm Dijital gibi mecraları bulunduran Esmedya İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürütmekteydi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin