Eşlerinden izin alıp öpüşmüşlerdi: Hamdi Alkan o sahneyle ilgili sessizliğini bozdu

Selen Görgüzel Alkan, rol aldığı tiyatro oyununda partneri ile öpüşmek için kendisini en ön sıradan izleyen eşi Hamdi Alkan'dan izin istemişti. "Sanat için" diyerek eşinden onay alan Görgüzel, partneriyle öpüşmüştü. O öpüşmeden sonra Hamdi Alkan ilk kez konuştu...

Google Haberlere Abone ol
Eşlerinden izin alıp öpüşmüşlerdi: Hamdi Alkan o sahneyle ilgili sessizliğini bozdu

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Selen Görgüzel Alkan, kadrosunda yer aldığı Seviyorsan Ayrıl Bence oyununda eğlenceli anlar yaşadı. Oyunda partneri İrfan Kangı ile öpüşmesi gereken Alkan, eşi Hamdi Alkan kendisini izleyince zor anlar yaşadı.

Eşlerinden izin alıp öpüşmüşlerdi: Hamdi Alkan o sahneyle ilgili sessizliğini bozdu

ÖNCE İZİN İSTEDİLER SONRA ÖPÜŞTÜLER

Rol gereği Selen Görgüzel ile öpüşmesi gereken Kangı, "Şu an öpüşmemiz gerekiyor ama Hamdi abi burada. Benim eşim de burada. Hamdi abi sonra işlerimizi etkilemez değil mi, bir sıkıntı olmaz" dedi.

Partnerinin sözlerinden sonra konuşan Selen Görgüzel Alkan ise eşine dönerek "Sanat için. Oyuncu da oynamak zorunda" dedi.

Eşlerinden izin alıp öpüşmüşlerdi: Hamdi Alkan o sahneyle ilgili sessizliğini bozdu - Resim : 2

Eşlerinden onay alan ikili rol gereği öpüştü.

Bu olayın gündem olmasının ardından Hamdi Alkan'dan cevap gecikmedi.

Eşlerinden izin alıp öpüşmüşlerdi: Hamdi Alkan o sahneyle ilgili sessizliğini bozdu - Resim : 3

Posta'ya özel açıklama yapan Hamdi Alkan, eşinin partneriyle öpüşmesiyle ilgili konuştu. Alkan şunları söyledi:

"Asla rahatsızlık duymadım, kıskanılacak bir durum da yok. Eşim bir oyuncudur; bu da bir tiyatro oyunudur ve gereken neyse o yapılmıştır yani eşim gereğini yapmıştır. Tekrar ediyorum bu bir oyundur oyunda gereğini yapmış arkadaşlar başka bir şey değil. O olumsuz saçma sapan yorumlardan etkilenmiyorum çünkü bakmıyorum, ben bu tarz şeylere bakmam çünkü oyunun bir parçası o. Bir oyun bu ve ben eşimin yaptığı tiyatroyu destekliyorum. Aramızda neden kriz çıksın. Oyunun gereğini yapmışlar bu kadar" ifadelerini kullandı."

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin