Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yönetmeni ve oyuncuları Makedonya'da hangi projeye başladı?

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinin yönetmeni Onur Tan ve oyuncuları, "Bal Kaymak" adlı bir aile filminin çekimlerine başladı.

Google Haberlere Abone ol
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yönetmeni ve oyuncuları Makedonya'da hangi projeye başladı?

Bu sezon Harvard Üniversitesi'nde okuyacak olan dizinin Zeynep'i Ece Hakim'in sahnelerini önceden tamamlayıp çekimlere ara veren Onur Tan, soluğu Makedonya Lazaropole'de aldı.



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yönetmeni ve oyuncuları Makedonya'da hangi projeye başladı?



Başarılı yönetmen verilen arada Sertaç Demirtaş'ın şirketi Big Play Entertainment'ın yapımcılığında sinema filmine başladı.



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yönetmeni ve oyuncuları Makedonya'da hangi projeye başladı? - Resim : 2



Senaryosunu da kendisinin yazdığı "Bal Kaymak" adlı filmde Tan, "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"ın Hayriye Çakırbeyli'si Sabina Toziya, Fahri'si Kenan Çoban, Ünal'ı Tarık Ünlüoğlu ve Alparslan'ı Yunus Emre Yıldırımer ile Anne dizisinin minik yıldızı Beren Gökyıldız, Filiz Ahmet ve Melisa Yıldırımer'den oluşan güçlü bir oyuncu kadrosu kurdu. Filmin sürprizlerinden biri de meslektaşı Zeynep Günay'la evli olan Onur Tan'ın minik oğlu Ömer'e de ana karakterlerden birini vermesi...



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yönetmeni ve oyuncuları Makedonya'da hangi projeye başladı? - Resim : 3



Makedonya'daki çekimler sırasında MEDYATAVA'nın sorularını yanıtlayan ünlü yönetmen Onur Tan, "Eskiden pazar sabahları izlediğimiz Walt Disney filmleri tadında, yediden yetmişe herkesin izleyebileceği çok sıcak bir aile filmi, bir aile masalı çekiyoruz. Çok uzun zamandır aile filmi eksikliği vardı. Artık çocuklarımız doğadan uzak, teknolojiyle iç içe, ellerinde tabletlerle ve cep telefonlarıyla büyüyor. Bu filmde tabiatın içinde, daha önce görmediğimiz manzaralar eşliğinde, özlemini duyduğumuz o sıcak aile ortamını yansıtacağız. Çekim mekanı olarak özellikle Makedonya'yı seçtim. Daha önce geldim, gördüm ve bu coğrafyayı çok sevdim" dedi.



Çekimleri bayrama kadar tamamlamaya çalışacaklarını belirten Onur Tan, oğlu Ömer'in oyunculuk macerası için de şunları söyledi:



"Ömer oynamayı çok istedi. Yapabileceğini söyledi. İnancımı da boşa çıkarmadı. Çok başarılı. Ben de şaşkınım." 



Ünlü yönetmen filmde ayrıca Saint Bernand cinsi bir köpeği de oynattıklarını anlattı ve Amsterdam'dan getirilen, Dobro adlı masal kahramanını oynayan köpeğin Avrupa'nın En Güzel Köpeği unvanının da sahibi olduğunu belirtti.



 



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin